i & Produk

Kain Cotton Anzalna V1, V2 & V3, Kain Pasang Inspired Wedding Anzalna!

Kain-Cotton-Anzalna-Kain-Pasang-Inspired-Wedding-Anzalna-2
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

Ha tu dia… Viral seluruh Malaysia.. Wedding Dress Anzalna menjadi perhatian rakyat Malaysia.. Sebelum tu, nak ucap tahniah dekat Anzalna, selamat melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan Hanif.. Meriah betul wedding dorang…

Dan malam tu tak dinafikan memang cantik gila aku tengok Anzalna bersama gaun ala-ala Barbi Mariposa.. Sopan dan cantik. Tak sangka pula wedding dress Anzalna tu boleh jadi seviral ni.

Kain Cotton Anzalna, Kain Pasang Inspired Wedding Anzalna

Secantik bidadari..

Kain Cotton Anzalna Murah Untuk Hari Raya

Ini kain pasang yang dijual oleh reseller reseller dalam Malaysia. Ramai yang jual antaranya D’Jenna.

Masing-masing mencari kain cotton Anzalna ye dak? Kain ni jenis japanese cotton bentuk daun memang inspired Wedding Anzalna haritu..

Daun Anzalna V1

Ada 6 jenis warna kain pasang Daun Anzalna ni.

Kain Cotton Anzalna, Kain Pasang Inspired Wedding Anzalna


Daun Anzalna V2

Kain Daun Anzalna V2 Cantik Sangat


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Daun Anzalna V3

Kain Pasang Daun Anzalna V3

Apa beza Daun Anzalna V2 dan Daun Anzalna V3?

Haaa…Beza dia, Daun Anzalna V2 kain dia full corak dan Daun Anzalna V3 half corak half kosong.  Kalau nak tengok matching bleh ke FB dibawah.

Ciri-ciri kain Japanese Cotton untuk pengetahuan semua:


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

1- Kain ni memang paling eksklusif sebab

a) Halus
b) Ringan
c) Berkualiti Gred AAA

2- Terdapat ciri-ciri khusus iaitu

a) Daya menyerap lebih bagus
b) Harga sedikit mahal dari cotton lain sebab berkualiti tinggi
c) Permukaan kain lebih halus,
d) Sesuai untuk buat baju kurung, jubah atau blouse.
e) Warna lebih awet
f) Tahan lama.

Tengok kain pun dah tahu. Ini bukan cotton biasa-biasa..

Tadi aku tanya Kak Jenna pasal kain ni.. Erm… ramai yang rembat oi.. Aku pun beli 3 pasang nak buat baju kurung.. Mujur tak melepas.. Sebab hot stuff sekarang ni..

Korang yang nak beli boleh contact Kak Jenna atau staff kak Jenna seperti di bawah cepat-cepat.. Nak cepat whatsapp la ye..

Kak JENNA –  018-322 9787
AYRA – 011-1943 9274

Page kak Jenna -> D’Jenna
Page Ayra -> Cotton Exclusive

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge