Kacang Pool Haji 2

Hi,

Johor. Indiana Pacers Orang kata negeri yang sememangnya syurga makanan bagi penggemar makan. Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys Kebetulan pergi Majlis Kahwin Alep & Syaza di Johor, so singgah sebentar disana.

Saya tak pernah makan pun Kacang Pool. First impression tentang kacang pool adalah roti yang dimakan bersama dengan kuah kacang. Nike Air Max 2017 Pas Cher Kuah yang mengandungi kacang pool yang di blend. That’s it!

Rupa-rupanya….

Kacang Pool Haji 2

Kacang pool sebenarnya campuran kacang pool dan daging. new balance 574 homme gris Yang membuatkannya sedap adalah daging. adidas neo hombre Lagi banyak daging lagi sedap.

Macam Kacang Pool Haji yang terletak di Medan Selera Bomba Larkin ni, memang sedap. Boleh dikatakan daging yang ada dalam kuah kacang pool banyak. asics gel lyte 3 mujer negras Ditambah dengan bawang, limau kasturi dan juga cili.

Lagi sedap apabila dimakan bersama roti. Roti tebal dibuat sendiri dan sangat lembut. Walaupun hanya sekeping roti saya makan, tapi cukup kenyang.

Kalau perasan gambar diatas ada satu mangkuk kacang pool tiada telur. NMD Adidas Dames Itu sebab kami minta diasingkan kerana salah seorang dari kami tak makan telur goyang. Hehe..

Kacang Pool Haji

Masa kami sampai hanya dua orang saja pekerja. Nick Chubb UGA Jersey Servis memang cepat. asics scarpe 2017 Tak perlu beratur lama.

Konsep kat sini, Order, bayar dan ambil sendiri.

Harga untuk 1 set kacang pool adalah RM5.00. Lepas ni boleh la nak buat #ProjekKacangPool di Kuala Lumpur dan Selangor.

Agak-agak kat mana ye kedai makan yang ada jual Kacang Pool sedap di Kuala Lumpur dan Selangor?

Kalau anda tahu, boleh share dengan kami ye..

Alamat dan lokasi Kacang Pool Haji –> [su_button url=”http://myselera.com/restoran-kacang-pool-haji-larkin-popular-di-johor/” target=”blank” background=”#e691c0″]Myselera[/su_button]

Selamat Pengantin Baru Alep & Syaza.. Semoga bahagia hingga akhir hayat.. asics tiger uomo Cepat-cepat bagi kami jadi pakcik & makcik tau..

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge