Jubah Lima Waktu Hijau 4

Hi, Mencari Jubah Raya Lelaki? Ha.. nike air max pas cher Ni nak bagi tahu, bakal dilancarkan tidak lama lagi. Jubah Lima Waktu (5 Waktu) yang viral. Nike Air Max 2016 Heren gel lyte 3 Ini Jubah Lelaki ye… Soldes Nike Pour Homme hehe.. Siapa sangka, belum lagi dilancarkan tapi ramai dah demand. Soldes Chaussures Asics Marah betul rakyat Malaysia bila kami keluarkan teaser dulu. air max 1 pas cher So jangan marah ye. Nike Air Max 2017 Dames zwart Mai tengok warna-warna cantik Jubah 5 Waktu Edisi Raya tahun ini!

Jubah 5 Waktu yang simple tapi SMART!

Jubah ini simple je, tapi smart! Ciri-ciri Jubah 5 Waktu?

  1. Fit ikut badan. new balance 998 homme Memang nampak kemas dan smart pada si pemakai..
  2. Sulam di bahagian butang baju di hadapan, dan juga sulam logo 5 waktu di belakang. Sulam bahagian depan tu macam bentuk manusia, tapi ramai cakap macam kala jengking. asics france Tak apa, asalkan bukan benda pelik2 ya.
  3. Poket di sebelah kiri, kemas dan tak nampak terkeluar. Senang nak isi HP dan duit raya masa raya!
  4. Poket di sebelah kiri dada. Ray Ban Simple, tapi kemas.
  5. Kain cotton berkualiti Tinggi.
  6. Ada 8 warna semuanya. Warna basic dan mudah untuk matching dengan isteri, girlfriend atau pun tunang. Maglia Anthony Davis hehe.

Jubah 5 Waktu

Warna Jubah 5 Waktu

Hehe. Ada 8 warna untuk keluaran Edisi Raya ini. Semua warna warna basic. Nike 2017 Pas Cher Senang nanti nak matching dengan Isteri atau Bakal Isteri. adidas stan smith hombre hehe. Warna Putih, Dark Grey, Purple, Classic Gold, Black, Midnight Blue, Maroon, dan Emerald Green.

Jubah 5 Waktu - Pearl White

Jubah 5 Waktu - Dark Grey

Jubah 5 Waktu - Purple

Jubah 5 Waktu - Classsic Gold

Jubah 5 Waktu - Black

Jubah 5 Waktu - Midnight Blue

Jubah 5 Waktu - Maroon & Emerald Green

Tu dia.. Chaussures Asics Pas Cher SMART kan..

Rugi la sangat kalau tak miliki. kanken fjallraven france Memang tak dapatla nak bergaya dengan Jubah 5 Waktu ni.

Macam mana SIZE Jubah Lima Waktu?

Ok ini nak bagitahu Size yang ada untuk kesemua jubah ni. Jangan risau, setakat ni semua warna dan size masih ada. Haha. Ye la, baru dilancarkan ni. Panas-panas lagi ni.. Yunel Escobar Jersey

Jubah 5 Waktu Sizing Chart

Ada 4 size kesemuanya. air max pas cher homme Sebelum beli pastikan cek size dengan betul ya. Nike Air Max 2016 Heren Untuk elakkan tersalah beli. Nanti naya ha!.

Macam mana nak beli?

Nak beli senang je, boleh ke laman web pembelian.. Jualan bermula 30.05.2016

–> www.jubahmurah.com

atau

whatsapp 0112-088 5189 / 017-5356976 (Hafiz) / 017-5432067 (ZUL) / 017-7438988 (Bam)

Cepat-cepat beli.. Diingatkan, stok raya tak banyak.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge