Jubah Lima Waktu Hijau 4

Hi, Mencari Jubah Raya Lelaki? Ha.. Ni nak bagi tahu, bakal dilancarkan tidak lama lagi. Jubah Lima Waktu (5 Waktu) yang viral.  Ini Jubah Lelaki ye…  hehe.. Siapa sangka, belum lagi dilancarkan tapi ramai dah demand. Marah betul rakyat Malaysia bila kami keluarkan teaser dulu. So jangan marah ye.  Mai tengok warna-warna cantik Jubah 5 Waktu Edisi Raya tahun ini!

Jubah 5 Waktu yang simple tapi SMART!

Jubah ini simple je, tapi smart! Ciri-ciri Jubah 5 Waktu?

  1. Fit ikut badan. Memang nampak kemas dan smart pada si pemakai..
  2. Sulam di bahagian butang baju di hadapan, dan juga sulam logo 5 waktu di belakang. Sulam bahagian depan tu macam bentuk manusia, tapi ramai cakap macam kala jengking. Tak apa, asalkan bukan benda pelik2 ya.
  3. Poket di sebelah kiri, kemas dan tak nampak terkeluar. Senang nak isi HP dan duit raya masa raya!
  4. Poket di sebelah kiri dada. Simple, tapi kemas.
  5. Kain cotton berkualiti Tinggi.
  6. Ada 8 warna semuanya. Warna basic dan mudah untuk matching dengan isteri, girlfriend atau pun tunang. hehe.

Jubah 5 Waktu

Warna Jubah 5 Waktu

Hehe. Ada 8 warna untuk keluaran Edisi Raya ini. Semua warna warna basic.Senang nanti nak matching dengan Isteri atau Bakal Isteri. hehe. Warna Putih, Dark Grey, Purple, Classic Gold, Black, Midnight Blue, Maroon, dan Emerald Green.

Jubah 5 Waktu - Pearl White

Jubah 5 Waktu - Dark Grey

Jubah 5 Waktu - Purple

Jubah 5 Waktu - Classsic Gold

Jubah 5 Waktu - Black

Jubah 5 Waktu - Midnight Blue

Jubah 5 Waktu - Maroon & Emerald Green

Tu dia..SMART kan..

Rugi la sangat kalau tak miliki.  Memang tak dapatla nak bergaya dengan Jubah 5 Waktu ni.

Macam mana SIZE Jubah Lima Waktu?

Ok ini nak bagitahu Size yang ada untuk kesemua jubah ni. Jangan risau, setakat ni semua warna dan size masih ada. Haha. Ye la, baru dilancarkan ni. Panas-panas lagi ni..

Jubah 5 Waktu Sizing Chart

Ada 4 size kesemuanya.  Sebelum beli pastikan cek size dengan betul ya. Untuk elakkan tersalah beli. Nanti naya ha!.

Macam mana nak beli?

Nak beli senang je, boleh ke laman web pembelian.. Jualan bermula 30.05.2016

–> www.limawaktu.my

atau

whatsapp 0112-088 5189 / 017-5356976 (Hafiz) / 017-5432067 (ZUL) / 

Cepat-cepat beli.. Diingatkan, stok raya tak banyak.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge