i & Lifestyle

Jom Balik Mengundi..!! Balik mengundi boleh claim ke?

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…

Balik mengundi boleh claim ke?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Wah. masing masing dah sedia nak balik mengundi..tapi aku masih lagi ada kelas hari ini..waaaa…  dah la beli tiket Sani Express tapi laman web dia hancur.. Dah beli, duit dah tolak, tapi tak dapat confirmation.. Bila tanya dah fully booked.. Mujur dapat refund balik..  Tapi kalau dapat tiket hari tuh, gerenti sekaran ni aku dah ada kat Stesen Putra balik terengganu..waaaa…

Usaha lagi cari tiket.. tiket lompat la konon… dari Kuala Lumpur ke Kuantan, dan Kuantan ke Kuala Terengganu.. dari Kuala Lumpur ke Kuantan tak jadi masalah, banyak lagi tiket..so aku dah beli cepat cepat secara online di laman web Maraliner.com… Then dari Kuantan ke Kuala Terengganu takde pulak tiket online.. Terpaksala aku suruh ayah sedara aku beli kat Stesen Makmur.. Memandangkan tok dan tokki aku orang kuantan…

Malang tak berbau, tiket ada masa ayah sedara call aku tak dapat.. Then bila dia call mama, mama cakap, beli je tiket malam, selepas beberapa saat nak pergi balik kaunter dah ada orang rembat..sedih betul…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Terpaksa la aku tunggu along aku amik sampai hari sabtu… sedih sedih.. hajat nak balik awal..nak rest lama lama kat rumah..tapi haiii.. kejap jugak balik… Kalau boleh terbang memang aku terbang terus.. tapi disebabkan nak terbang tuh mahal gilerrrr.. so aku naik pengangkutan darat je la.. lambat pun lambat la… kalau Balik mengundi boleh claim aku redah jugak beli yang terbang punya.. tapi maish tiada kepastian boleh claim ke tak tiket balik ngundi…

#untuk rakan blogger. ada sapa sapa nak pesan kopok lekor? tapi amik sendiri kat Bukit Angkasa, Pantai Dalam yeee.. hehehe

About the author

16 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge