i & Lifestyle

Jom Balik Mengundi..!! Balik mengundi boleh claim ke?

PRU 13 - Pilihan Raya Umum Malaysia
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum…

Balik mengundi boleh claim ke?

Wah. masing masing dah sedia nak balik mengundi..tapi aku masih lagi ada kelas hari ini..waaaa…  dah la beli tiket Sani Express tapi laman web dia hancur.. Dah beli, duit dah tolak, tapi tak dapat confirmation.. Bila tanya dah fully booked.. Mujur dapat refund balik..  Tapi kalau dapat tiket hari tuh, gerenti sekaran ni aku dah ada kat Stesen Putra balik terengganu..waaaa…

Usaha lagi cari tiket.. tiket lompat la konon… dari Kuala Lumpur ke Kuantan, dan Kuantan ke Kuala Terengganu.. dari Kuala Lumpur ke Kuantan tak jadi masalah, banyak lagi tiket..so aku dah beli cepat cepat secara online di laman web Maraliner.com… Then dari Kuantan ke Kuala Terengganu takde pulak tiket online.. Terpaksala aku suruh ayah sedara aku beli kat Stesen Makmur.. Memandangkan tok dan tokki aku orang kuantan…

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Malang tak berbau, tiket ada masa ayah sedara call aku tak dapat.. Then bila dia call mama, mama cakap, beli je tiket malam, selepas beberapa saat nak pergi balik kaunter dah ada orang rembat..sedih betul…

Terpaksa la aku tunggu along aku amik sampai hari sabtu… sedih sedih.. hajat nak balik awal..nak rest lama lama kat rumah..tapi haiii.. kejap jugak balik… Kalau boleh terbang memang aku terbang terus.. tapi disebabkan nak terbang tuh mahal gilerrrr.. so aku naik pengangkutan darat je la.. lambat pun lambat la… kalau Balik mengundi boleh claim aku redah jugak beli yang terbang punya.. tapi maish tiada kepastian boleh claim ke tak tiket balik ngundi…

#untuk rakan blogger. ada sapa sapa nak pesan kopok lekor? tapi amik sendiri kat Bukit Angkasa, Pantai Dalam yeee.. hehehe

#

About the author

16 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network