instwogram - dua akaun instagram dalam handphone 4

Hi,

Sekarang dah serius dengan kerja editor kat SirapLimau.com dan juga Myselera.com. Myselera.com sekarang alhamdulillah, semakin meningkat naik. Dan saya masih lagi berusaha untuk naikkan Myselera.

Jadi, bila dah ada banyak kerja ni terpaksa la mencari applikasi yang boleh guna dua akaun instagram sekaligus pada handphone. Untuk personal dan untuk kerja.

instwogram - dua akaun instagram dalam handphone 5
Instwogram – dua akaun instagram dalam handphone. Yeahh.tapi

Sangat la malas untuk login dan logout apabila nak guna dua akaun instagram dan saya bukan la kaya nak beli satu lagi handphone semata untuk instagram.

Instogram 

Alhamdulillah, terjumpa satu applikasi android yang bernama Instwogram untuk memudahkan saya guna dua akaun instagram sekaligus.

Tapi tapi tapi, memandangkan saya pakai Norton Anti Virus dekat Lenovo S820 saya, tetiba dapat notification! Adeh.. Instwogram di kesan sebagai malware!

Instowgram - malicious from norton anti virus 2
Instowgram – detected as malicious by Norton

So, nak guna boleh download di link dibawah. Ok!

download-button

 

 

5 COMMENTS

  1. Hi fanil….
    Nak tanya…instwogram saya dikesan ada trojan…saya pun guna lenovo s 820 juga. Apa yang perlu saya buat. Xpe mengapa ke ada malware tu? Thanks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge