Hotel Rainbow Cameron Highland Murah dan Selesa - 001

Hi, Cameron Highland, antara destinasi percutian apabila cuti sekolah. nike air max 1 pas cher Aku pun pertama kali datang ke Berinchang, Cameron Highland. Percutian tak dirancang, secara tiba tiba berkemas terus menuju ke Cameron Highland. Hotel pon tak booking, memang risau takut sampai sana hotel penuh memandangkan kami pergi hari Sabtu. Tapi Alhamdulillah. Selepas google dan call, dapat juga hotel di Berinchang Cameron Highland.

Hotel Murah di Berinchang Cameron Highland

Hotel Rainbow Cameron Highland Murah dan Selesa - 001 Hotel Rainbow terletak di Berinchang Cameron Highland. Sebelum ni abang aku pernah pergi Cameron Highland dan pernah sewa hotel kawasan yang sama, iaitu Hotel Remix. Disebabkan Hotel Remix terletak di atas kedai makan, ada la bau-bau yang kurang enak kata abang gua. ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Jadi, kali ni kami pilih Hotel Rainbow. Maglia Michael Jordan Lebih selesa dan yang penting tak ada bau masakan masuk dalam bilik. Air Jordan 3 Donna

Lobi Hotel Rainbow Berinchang Cameron Highland
Lobi Hotel Rainbow Berinchang Cameron Highland

Bilik Hotel Untuk 3 Orang

Memandangkan kami datang bertiga, kami pilih bilik Triple Deluxe yang ada 2 buah katil, 1 katil Queen, 1 katil Single. Nike Air Max 2016 Heren wit

Hotel Rainbow Hotel Murah di Berinchang Cameron Highland

Kemudahan?

Wifi : Di Hotel Rainbow, ada wifi, tapi wifi dia kena duduk dekat dengan pintu baru dapat signal yang kuat. asics gel noosa mujer Kalau landing atas katil memang slow sangat. Mungkin sebab bilik kami mengadap belakang kot. Sarapan pagi : Kalau bangun pagi-pagi nak sarapan boleh makan di Medan Selera Berinchang. Adidas Heren Antara tersedap adalah Nasi Kukus Medan Selera Berinchang. Terangkat woi. Nike Air Max Femme Parking : Di Berinchang, parking memang agak payah. Lagi lagi di hadapan semua kedai yang ada. Tapi kalau anda menginap di Hotel Rainbow, boleh parking di belakang hotel. Kanken Rugzak Uitverkoop Situ banyak parking tepi jalan, tak payah nak double park.

Kemudahan lain : Ada peti besi, ada peti ais, dan ada ruang menunggu, menonton tv serta cafe di hadapan lobi.

Hotel Rainbow Cameron Highland Murah dan Selesa - 003

Harga?

Masa kami pergi haritu, last minutes dan hujung minggu. Nike Free 5.0 Heren air max Harga tak murah sebenarnya. Ye la hujung minggu. Kami kena RM210 untuk 3 orang. adidas alphabounce hombre Memang walk-in. Setiap sorang RM70. Tapi bila cek dekat Agoda, untuk hari bekerja RM133 je.. nike air max chaussure Kalau hujung minggu memang RM211. Itu mujur la ada kosong. Kalau tak ada..? Jadi, lepas ni siapa yang nak pergi Cameron Highland boleh booking terus dengan Agoda –> Hotel Rainbow.. Tak payah pening kepala risau hotel penuh. Ala harga lebih kurang je. adidas neo donna Tapi kalau booking awal mungkin dapat lagi murah!..

2 COMMENTS

  1. beberapa minggu lepas pun kami sekeluarga menginap di hotel ini juga.
    bukan yang terbaik tapi bolehlah dan kelebihan yang patut diambil perhatian ialah dekat dengan tempat makan.
    nak cari sarapan dan makan tengah hari usah risau hanya berjalan kaki sahaja.
    pasar malam pun dekat.

    pasal parking pula memang ya kawasan kedai susah nak dapat parking tapi nasib baik belakang hotel sebelah bomba ada ruang parking yang cukup untuk pelanggan hotel ini.
    EjamOthman recently posted..Kedai Nasi Lemak Tempurung – Mee Kari Sedap Punya.My Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge