i & Travel

Honeymoon Package to Bali

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Yes!! Dapat honeymoon package ke Bali!! yahooo!.. eh.. Ok tipu je.. haha.. Bila la agaknya akan dapat keluarkan status “Dapat Honeymoon Package Free ke BALI!!” adeehh.. lambat lagi kot.. haha

Teringin nak pergi ke Bali, tapi tak mampu lagi.. Nak tunggu yang free, tapi tiada siapa nak sponsor bagi Honeymoon package ini.. Tapi kalau dapat free sungguh, setahun saya bagi pengiklanan free kat blog.. eh..

Untuk blogger Malaysia yang masih berstatus single, atau complicated, atau pun bridge to be, atau dah kahwin dan nak sangat Honeymoon Package free, boleh join Contest Terbesar ini..

honeymoon package


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Rules and Regulations:

1. Open to all Malaysians who have blogs
2. Blog about your “My dream honeymoon destination…” or “Destinasi honeymoon impian…
3. Entries must be original content (no copy paste content)
4. You are free to write in Bahasa or English
5. The jury’s decision is final. Any form of protest will not be entertained
6. Each entry need to put a backlink to Tareeq Al Jannah and iLuvTour.com
7. Fill up the entry form with the blog entries >> HERE <<
8. Closing date for entries is on 15 September 2013

The Prizes:

BEST ENTRY CATEGORIES
The grand prize winner which is chosen based on the blog entry that gladdened the hearts of the jury will receive the Exclusive Package 3 Days 2 Night Bali Honeymoon (December 2013) worth of RM1,755 for FREE (*This package is transferable)


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

GOOGLE SEARCH CATEGORIES
RM200 x 3 blog – Winners will be selected based on Google search results Malaysia [www.google.com.my] using the keywords ‘honeymoon package’ on September 16, 2013. THREE top bloggers will receive RM200 cash rebate to any tourist destination offered by Tareeq Al Jannah

EARLY ENTRY CATEGORIES
10 bloggers with the earliest entry will receive Free Gift from Tareeq Al Jannah

Special thanks to Tareeq Al Jannah for the sponsorship.

Hurry up and submit your entries and get a chance to win Honeymoon Package To Bali. Good Luck!!!

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge