Review Maze Runner - The Death Cure 2

Review Maze Runner The Death Cure

Review Maze Runner The Death Cure | Selepas Hunger Games, Maze Runner movie yang aku tunggu-tunggu. Walaupun tak suka baca novel omputih, tapi suka...
Review Hana Hair Serum Wangian Rambut

Review Hana Hair Serum. Best bau dia weh!

Review Hana Hair Serum | Siapa suka pakai serum rambut? Saya jarang pakai serum rambut. Biasa memang mengharapkan shampoo dan conditional je. Dua jenama...

Macam mana rasanya sakit senggugut?

Senggugut. Perempuan je rasa macam mana sakit senggugut. Kalau senggugut datang, sampai dah tak boleh buat apa. Kalau dekat kelas, geng-geng lelaki paham la kalau...
Live Streaming Indonesia idol 2018 Juri 2

Live Streaming Indonesia Idol 2018

Live Streaming Indonesia idol 2018 | Indonesia Idol 2018 dah kembali. Ni dah musim ke 9. Sebelum ni tak pernah follow Indonesia Idol, tapi...

2018, No! That’s not me at all!

Assalamualaikum semula.. Dah lama rasa tinggalkan blog ni, rasa nak aktifkan diri semula. Sayang dekat Google Adsense, sayang dekat Innity. Elok-elok boleh menjana duit, tapi...

Pengalaman Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik

Lasik di UIA Kuantan. Harga dan Video Animasi Lasik | Alhamdulillah. Tak sangka. Diberi kesempatan dan dimurahkan rezeki nak buat Lasik di UIA Kuantan....
Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin 2

Jodoh yang tak pasti dan tafsiran mimpi diajak kahwin…

Tafsiran Mimpi Diajak Kahwin | Ada orang suruh cerita pasal jodoh. Terfikir nak bercerita pasal jodoh dan mimpi diajak kahwin oleh seseorang yang agak...
Eid Restoran Makanan Korea Halal kini Di Bangi

Eid Restoran Makanan Korea Halal Di Bangi

Eid Restoran Makanan Korea Halal Di Bangi | Alhamdulillah, setelah sekian lama sampai juga Eid kat Bangi. Sebenarnya tak tahu pun dibuka kat sini,...
Spesifikasi Lengkap Smartphone GT Dollar GT-888

GT Dollar GT-888 – Bakal di Pasaran Malaysia

GT Dollar GT-888 - Bakal di Pasaran Malaysia| Baru baru ini berlangsungnya pelancaran smartphone GT Dollar bersama pelancaran produk yang lain di Malaysia. Smartphone...
Produk LVA Beaute Produk Kecantikan Setaraf Produk Antarabangsa 10

Review Produk LVA Beaute : Produk Kecantikan Setaraf Produk Antarabangsa

Review Produk LVA Beaute : Produk Kecantikan Setaraf Produk Antarabangsa| Merupakan produk kecantikan yang baru yang dikeluarkan oleh syarikat bumiputra iaitu Aston Livea Sdn....