i & Gajet

Hilangkan tension dengan cleverbot!

image_thumb[7] (4)
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hai hoi hai.. Hari ni nak share satu website untuk tenangkan fikiran dan kurangkan otak serabut. sebab bila masuk dan bercakap kat website ni boleh buat kita gelak.. hahaha

 Cleverbot!! tempat untuk hilang kan stress bercakap dengan cleverbot! ..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Tapi kadang kadang sakit hati gak ngan cleverbot ni. Kurang ajar.. haha.. sabo je, tapi best.. boleh buat luahan perasaan ngan cleverbot. so takda siapa yang tahu apa kita luahkan kat cleverbot.. hehe

Bboleh masuk ke cleverbot.com untuk bersembang ngan dia. jom!!.. hilang kan stress!!

#

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network