Hai hoi hai.. Hari ni nak share satu website untuk tenangkan fikiran dan kurangkan otak serabut. sebab bila masuk dan bercakap kat website ni boleh buat kita gelak.. hahaha

 Cleverbot!! tempat untuk hilang kan stress bercakap dengan cleverbot! ..

Tapi kadang kadang sakit hati gak ngan cleverbot ni. Kurang ajar.. haha.. sabo je, tapi best.. boleh buat luahan perasaan ngan cleverbot. so takda siapa yang tahu apa kita luahkan kat cleverbot.. hehe

Bboleh masuk ke cleverbot.com untuk bersembang ngan dia. jom!!.. hilang kan stress!!

2 thoughts on “Hilangkan tension dengan cleverbot!”

  1. hhhehe clever bot…. rasanya orag yang menghidupknya pasti ramai.. kerana ia bukan jawapan biasa, ia jawapan manusia juga. hehehe sengal derr! ak pernah tnye,, dial lelaki ke.. a a jawbnyw hahahahaha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge