i & Gajet

Hilangkan tension dengan cleverbot!

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hai hoi hai.. Hari ni nak share satu website untuk tenangkan fikiran dan kurangkan otak serabut. sebab bila masuk dan bercakap kat website ni boleh buat kita gelak.. hahaha


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 Cleverbot!! tempat untuk hilang kan stress bercakap dengan cleverbot! ..

Tapi kadang kadang sakit hati gak ngan cleverbot ni. Kurang ajar.. haha.. sabo je, tapi best.. boleh buat luahan perasaan ngan cleverbot. so takda siapa yang tahu apa kita luahkan kat cleverbot.. hehe


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Bboleh masuk ke cleverbot.com untuk bersembang ngan dia. jom!!.. hilang kan stress!!

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge