Mokka – Made in Thailand =)

Hijau + Pink.. Kebiasaan nya Hijau boleh di match dengan kuning, putih, atau hitam. Begitu juga dengan pink. Kebiasaannya di match dengan Putih dan hitam. lagi cantik untuk Pink dan putih. Tapi lain pulak kali ni, apabila Hiaju digandingkan dengan Pink.. Weird?

Haha.. Biasa mereka yang pandai art mesti tau padanan warna yang sesuai. Semalam aku pergi ke sebuah kedai kasut, tiba tiba terpandang kat sepasang selipar ni. Dah acap kali mom suh beli kasut, not selipar, tapi macam mana pun selipar juga yang jadi pilihan untuk pakai jalan jalan.

Terpandang selipar yang bertali hijau kuning, macam bendera Kedah, tapi ada lagi yang menarik perhatian bila ada kaler Hijau dan Pink. Mula mula nampak dah terkenang, tapi sebenarnya aku tak suka pink. but somehow, warna dia sangat nice bila di gabungkan bersama. Tak nampak weird. Let’s see this..

Apa-apa pun, tak nampak weird. but nice!..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge