i & Lifestyle

Hijau + Pink .. Weird?

Written by Norfanil

Mokka – Made in Thailand =)

Hijau + Pink.. Kebiasaan nya Hijau boleh di match dengan kuning, putih, atau hitam. Begitu juga dengan pink. Kebiasaannya di match dengan Putih dan hitam. lagi cantik untuk Pink dan putih. Tapi lain pulak kali ni, apabila Hiaju digandingkan dengan Pink.. Weird?

Haha.. Biasa mereka yang pandai art mesti tau padanan warna yang sesuai. Semalam aku pergi ke sebuah kedai kasut, tiba tiba terpandang kat sepasang selipar ni. Dah acap kali mom suh beli kasut, not selipar, tapi macam mana pun selipar juga yang jadi pilihan untuk pakai jalan jalan.

Terpandang selipar yang bertali hijau kuning, macam bendera Kedah, tapi ada lagi yang menarik perhatian bila ada kaler Hijau dan Pink. Mula mula nampak dah terkenang, tapi sebenarnya aku tak suka pink. but somehow, warna dia sangat nice bila di gabungkan bersama. Tak nampak weird. Let’s see this..

Apa-apa pun, tak nampak weird. but nice!..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

Leave a Comment

CommentLuv badge