i & Blog i & Lifestyle

Header Penaik Semangat Untuk Terus Berblog

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum… Yeahh!! Dah siap dah header official blog ni.. Hopefully akan kekal selamanya.. Alhamdulillah.. Nampak soft je.. Tak garang macam sebelum ni.. I Like it So Much.. hehehe…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Terima kasih kepada google dan youtube kerana menjadi tempat belajar photoshop.. hehe.. Nak pandai photoshop kena rajin mengadap tutorial.. Kalau tak memang tak pandai la jawabnya.. Hehe.. Ini lah hasilnya bila dah bosan.. =P

Apa komen anda?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge