Assalamualaikum... Yeahh!! Dah siap dah header official blog ni.. Hopefully akan kekal selamanya.. Alhamdulillah.. Nampak soft je.. Tak garang macam sebelum ni.. I Like it So Much.. hehehe...

Terima kasih kepada google dan youtube kerana menjadi tempat belajar photoshop.. hehe.. Nak pandai photoshop kena rajin mengadap tutorial.. Kalau tak memang tak pandai la jawabnya.. Hehe.. Ini lah hasilnya bila dah bosan.. =P

Apa komen anda?

This Post Has 14 Comments

    1. thanz Cikgu Hairul. kalau tak praktik kang jenuh nak cari balik tutor tuh..

    1. haruslah.. kata blogger.. mesti kena put diff style. kekeke

    1. ahaha..takde maknanya akubiomed.. sebab kat luar pakai spek memang lain muka ni.. heheh

    1. segak? nape tak hensem terus.. hahahaha..thanz profhafiz..

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart