i & Lifestyle

Header Baru Jangan Pandang Lama Lama

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…

Hai oi hai.. hahahah.. Gilos sekejap… Sementara menunggu adik kesayangan yang sesat naik bas rapid kl 132 masuk UM, aku sempat siapkan satu header yang tak seberapa.. Malas nak design.. tapi siap la jugak…

Ikut kan memang aku ‘dilarang’ menayangkan muka di header secara besar besaran.. Tetapi selepas aku ingat balik yang aku berjaya buat openhook kat header so aku decided nak letak header baru.  Ini hasil kerja orang malas ya… Jangan ikut skill phototshop orang malas.. Kalau orang rajin cara dia crop badan manusia dia akan pakai Magnetic Lasso Tools dan seangkatan dengannya.. Tetapi kalau orang malas dia hanya pakai pemadam sahaja.. tinggi betul tahap kemalasan Cik Norfa ni.. hahahha…

Cik Norfa ni tadi dalam otak dia ingat nak hire designer je.. tetapi memandangkan kekurangan on cost nya, terpaksa batalkan niat itu.. cin cai cin cai… tadaaaaa!!.. nampak tak si gadis yang makin gemuk kat atas tuh? hehehe.. takleh blah gambar sekali ngn kesan kesan luka special effect yang Cik Norfa belajar kat make up workshop .. hehehe.. Ini je la gambar yang ada.. gambar yang lain takde gambar full.. semua takat muka jeeee.. lagipun dah makin gemuk kan..tak nak ah tunjuk.. tuh gambar kat atas tuh cik Norfa rampinkan tau! hahahaha.. dush!!.. mahu penumbuk!

Sila la komen.. segala komen saya terima dengan hati terbuka…

header baru besaq


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

tapi .. tak leh lawan lagi la ngan Kak Kujie punya header.. saya garang sangat.. Kak Kujie lembut dan ayu je.. kan??


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Dush dush.. super duper triple  awesome!..

About the author

20 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge