i & Lifestyle i & Produk

Hari-Hari Hari IBU! -TEMPTationS

Hari-Hari Hari IBU -Temptations
Written by Ayra

Okay Selamat Petang semua!

Haa related dengan tajuk diberi, lebih kurang sebulan je lagi Hari Ibu bakal menjelma! Haa tapi ada juga yang menganggap hari-hari hari ibu kan? Tak salah jugak kalau kita raikan dengan tujuan nak happykan mak kita kan.

So sekali skala apa salahnya kita buat mak kita gembira dengan plan something special kan? Kalau tak pernah masak tolong masak kan ke, kalau tak pernah buat kerja rumah tolong buat kerja rumah ataupun beli barang-barang dapur.

Tapi untuk hari ibu kali ni, Restoran TEMPTationS mengadakan satu program untuk meraikan semua ibu! Semua berpeluang untuk melayan dan menyediakan hidangan kepada para ibu masing-masing. Hidangan yang lazat dan mewah-mewah akan disediakan oleh pihak restoran jadi kita tak perlu risau lagi!

Berminat?

Tarikh : Dari 1 hingga 31 Mei 2016

Hidangan lazat dan menyelerakan seperti Kambing Panggang yang dihidangkan bersama Sos Miso Krim, Sate Makanan Laut bersama Sos Percik dan banyak lagi!

  • Makan tengah hari bufet disajikan dari pukul 12.00 tengahari hingga 2.30 petang dan berharga RM125nett seorang.
  • Buffet Makan malam 18:30-10:30 di RM145nett seorang.
  • Makan tengah hari yang panjang disediakan 12:30-16:00 setiap hari Sabtu,
    Ahad dan cuti umum dan berharga RM138nett seorang. Kanak-kanak dari 6
    hingga 12 tahun menikmati bufet ini pada separuh harga sahaja.

Selain itu, ibu-ibu juga berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah baucer 2 Malam Penginapan di Bilik Deluxe plus RM50nett, rawatan Mandara Spa. Menariknya! Pemenang yang bertuah akan diummkan pada Rabu 1 Jun 2016 melalui media sosial di hotel. Jom ramai-ramai kita sertai Program Hari-Hari Hari IBU -Temptations !

Untuk tempahan dan pertanyaan, sila hubungi 03 2716 9388

e-mel: [email protected]

Instagram: renaissancekualalumpur dan

Google+: Renaissance Kuala Lumpur

Facebook: www.facebook.com/RenaissanceKL

 

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Ayra

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge