Hard Disk 1TB Lazada Flash Sales 12.12.2015 1

Hi,

Secara tak sedar dah semakin dekat dah penghujung tahun. Tinggal beberapa minggu sahaja lagi nak sambut Tahun Baru. Hai, cepatnya masa berlalu.

Sekarang ni dah bermula musim orang buat jualan akhir tahun (Year End Sale). Banyak vendor dah mulakan YES, tak ketinggalan juga LAZADA Malaysia. Ha.. Takkan tak kenal LAZADA kot. Website beli belah online terbesar di Malaysia.

Lazada Malaysia juga tidak melepaskan peluang untuk turut serta dalam keseronokan musim membeli belah ini.

Flash Sales Lazada Tawar Harga Runtuh Akhir Tahun!

Untuk memeriahkan lagi Jualan Akhir Tahun kali ini, Lazada turut tidak melepaskan peluang untuk turut serta memberikan promosi harga runtuh untuk anda semua.

Flash Sales Lazada hari ke 2 sudah melabuhkan tirainya. Ye hari kedua dah habis. Sebenarnya sekarang Lazada sedang melakukan promosi FLASH SALES yang berlangsung pada 10-12 Disember 2015. Jadi tinggal 1 hari je lagi promosi ni.Lazada Flash Sales December 2015

Ala, yang dah terlepas, tak apa kita ada 1 hari lagi. Jangan runsing-runsing, boleh buka Lazada Malaysia sekarang. Ini la masa untuk membeli belah di hujung minggu. Boleh kurangkan kos perjalanan minyak dan tol. Maklumla sekarang semua mahai. Jadi lebih baik la beli online. Boleh berjimat cermat seperti saranan Menteri-Menteri Malaysia. eh. New Balance Homme haha

Korang boleh menikmati tawaran harga menarik sewaktu “Flash Sales” atau Jualan-Jualan Kilat yang akan berlangsung setiap satu jam. Ia akan bermula dari 8 pagi hinggalah 11.59 malam selama 3 hari berturut-turut!

Selain daripada itu, terdapat juga permainan “Spin The Wheel” yang menawarkan para pengguna bertuah dengan baucar-baucar yang menarik!

Promosi Akhir Tahun Lazada Flash Sales 12.12.2015

Sambil-sambil shopping boleh join online revolution contest. Nike Air Max 1 Femme Mana tahu dapat hadiah berganda. Cheap Nike Air Max Trainers 2017 Boleh ke link ini –> Online Revolution Contest

Ok.. jom tengok apa yang saya berkenan nak beli.. bukan apa, bila buka Lazada Malaysia, memang rambang mata. Yang tak dirancang nak beli tu la ditambah sekali. 🙂 haha

Baby A Baby Carrier & Hip Seat Black (with Drool Pad) Lazada Flash Sales 12.12.2015

My brother memang rancang nak beli baby carrier. Sebab nanti nak pergi Mesir. Baby pun dah 8 bulan masa tu. Lenguh tangan nak dukung. Memang kena ada baby carrier.

So usha la di Lazada, not bad harga. Tak mahal sangat. Kalau pergi Baby Expo, kebanyakkanya harga lebih dari RM200. Tapi di Flash Sales Lazada, banyak gila yang ada diskaun. Nike Air Max 2016 Dames Grijs Kebanyakkan bawah RM200. Rambang mata.. Tak caya tengok SINI.

4 Tier Shoe Rack (Grey) Lazada Flash Sales 12.12.2015

Rak kasut. Dah lama nak beli. Tapi tak beli beli. Kat rumah ni ada rak kasut dua tingkat je. Tu beli harga dekat RM20 juga. Memang ruang tak cukup. nike air max 90 pas cher Lagi-lagi bila keluarga datang.

Jumpa rak kasut ni. 4 tingkat RM20 je. Murah woo.. Boleh beli kat SINI.

Hard Disk 1TB Lazada Flash Sales 12.12.2015 1

Ok, ini betul-betul murah. Memang crazy sale orang kata. Hard disk 1TB hanya harga Rm179? Murah hard disk 1TB ni. Setahu saya kalau 1TB menjangkau Rm200 keatas. Memang payah nak cari murah macam ni.

IT Expo pun tak dapat harga ni. Kalau tengok pada review dan jumlah yang beli, seramai 333 reviews untuk hard disk ni. Memang kena beli ni. Sebab dah lama nak beli, tapi bila tengok harga, terus tak jadi beli heh. Siapa yang nak beli hard disk ni boleh ke SINI..

Sebenarnya ada banyak lagi barangan di Lazada yang diberi diskaun kaw-kaw punya. Tak caya, tengok ni.

Flash Sales Lazada Malaysia 2015

Ha.. Go Pro, Vacuum, Cookware diberi diskaun kaw-kaw juga… aduh, itu pun wish list. Sabar sabar. Korang, cepat-cepat beli! Flash sale ni tinggal harini je!. Last day! Rugi kalau tak beli.

Voucher Buy 1 Get 1 Free DOMINO Sempena Flash Sales!

Ha.. dah beli dah? Berita baik untuk anda yang nak dan dah shopping di Lazada Malaysia, dan kalau anda penggemar Domino’s Pizza macam saya, anda layak untuk dapat promosi Domino ini untuk setiap pembelian di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sales ni. Nike Air Max 2017 Heren wit “Buy 1 Get 1 Free” Domino’s Pizza untuk pembelian Domino secara online sahaja!

domino buy 1 free 1 Lazada Flash Sales 12.12.2015

Maklumat lanjut di sini -> Lazada Flash Sales – Buy 1 Free 1 Domino Pizza

Ha, tengok! Kan.. Mula-mula nak beli baby carrier je, habis terjebak dengan rak kasut dan juga hard disk. Adui.. Tapi tak apa la, janji jimat duit tang minyak dan tol.

Kat Lazada Malaysia, semua ada. Dari gadget sehingga la ke fesyen. Semua dihujung jari!

Dah dah.. pergi shopping di Lazada Malaysia.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge