i & Lifestyle

Halusi Hati, Ringankan beban.. membantu dua rumah kebajikan! Ayuh!

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Setelah dua hari, aku dan sorang kawan aku bergerak untuk menyiapkan beberapa kerja seperti penyewaan padang, meja kerusi, khemah dan lain lain untuk membua satu karnival yang diberi nama Karnival Bakti Kinabalu..

Seramai 40 ajk yang telah dipilih untuk membantu menjayakan projek ni.. Aku pertama kali menjadi pengarah, betol betol menjadi pengalaman berharga untuk aku..dan banyak yang perlu aku pelajari untuk melaksanakan projek ini..

Memandangkan sekarang waktu cuti, mestilah ramai yang bercuti.. tapi aku terpaksa korbankan cuti aku… bersama sama seorang kawan yang betol betol bersemangat unuk melakukan kerja.. So aku pun tambah la bersemangat.!..

26012012134

Berada di depan komputer, dan berdekatan telefon untuk membuat call ke company untuk tajaan.

Projek Bakti Kinabalu adalah projek kebajikan yang tidak untuk keuntungan, tetapi membantu mereka yang memerlukan.. Dua buah rumah kebajikan sudah di pilih.. Kami menjayakan projek ini untuk membantu mereka dalam menampung keperluan hiudp.. terutamanya kos perubatan.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Projek ini akan dijalankan pada pertengahan bulan Mac 2012.. Butiran lanjut boleh ke Blog Projek Bakti Kinabalu atau like fanpage ini untuk mengetahui lebih lanjut update terkini…

Kami akan menganjurkan karnival dan juga konsert!.. Untuk mereka yang  ingin menaja projek ini, boleh la berhubung terus ke email [email protected] .. Kami sangat sangat menghargai sekiranya ada yang berminat untuk menjadi penaja.. Kerana kewangan untuk menjayakan projek ini sangatlah terhad memandangkan kami masih seorang pelajar..

Halusi hati, ringankan beban”

#

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network