Norfanil's blog

Gangnam Style Pelajar Baru di UUM…?

Assalamualaikum..

 

Kecoh pasal IPTA Gangnam Style.. Video yang telah dimuat naik 7 September 2012 yang menyatakan persembahan yang dilakukan oleh sebuah kumpulan pelajar baru Malam Apresiasi Seni Minggu Suai Kenal di sebuah universiti di Utara.

 

Apa yang anda boleh lihat pada video youtube tersebut kebanyakkannya dislike video tersebut.. Banyak pendapat yang boleh dibaca di bahagian komen video youtube.. Ada yang suka dan ada yang tak suka.. Antara komen komen yang diterima

 

“apasalahnya bergembira kadang2 ???!!! janganlah sempit sangat pemikiran gelojoh nak mengharam ke SEMUA benda & sibuk mencari kesalahan orang. lebih baik channel tenaga itu pergi buat kebaikan lain.”

“lepas baca apa yang ada disini dan tengok vid nie, to be honest rasanya mcm xde salah nk menari ni, yang salah tu rasanya bile perempuan yg terkinja2 kat pentas (kalau lelaki rasanya xde masalah kot…?). no 2, just nak tanya lampu2 mcm dlm disko tu hanya masa utk persembahan tu je or sepanjang majlis? sebab nampak mcm dlm disko. no.3 rasanya mcm xboleh nampak ape motif dan pengajaran untuk adik2 baru masuk ni ye, sbb macam xnampak relation what this had to do with university education.”

“mohon VC jgn benarkan aktiviti camni brleluasa kt UUM..memalukan name mahasiswa je..xperlu nk brjoget2 mcm org gile kt pentas tu..shame on u UUM!!!”


Cuba tengok video ni… Apa kata anda?

IPTA buat Gangnam Style Pelajar Baru di UUM…?
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=vczalAN11r8[/FMP]

Comments

comments

19 thoughts on “Gangnam Style Pelajar Baru di UUM…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge