i & Lifestyle

Gambar Jenis Salam Gengster, Kongsi Gelap didedahkan!

Pendedahan daripada Harian Metro mengenai salam gengster.. ada beberapa bentuk salam gengster yang menjadi amalan depa setiap kali berjumpa dan berpisah.. kalau siapa yang selalu nampak mat mat gengster ni cuba try tengok.. ada tak depa salam cenggini..

Menurut Ketua Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Perjudian, Maksiat dan Kongsi Gelap (D7) Bukit Aman, Datuk Abd Jalil Hassan, pendedahan ini adalah untuk mengingatkan ibu bapa supaya mengawasi anak anak.. menurut beliau, kumpulan ini sentiasa mencari ahli baru daripada kalangan pelajar sekolah.

So untuk ibu bapa, pastikan anak anda tidak terlibat dalam kumpulan macam ni. bahaya oo.. Kongsi gelap kot… beware.. Dan tolong, jangan amal kan!

Click sini untuk info pasal ‘ King of Pocket Bikes’

Kepala Harimau

image

Dapat kan info Perkembangan anak yang sihat dan Maklumat makanan yang best di kampung ada..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

1 Comment