Jamuan di Pak John Steamboat eCurve
Makan semeja dengan artis Elfee Hefny you!

Hi,

Agak lamakan saya tak update blog. Ceh! baru seminggu kot. Hehe.. Hari Ahad lepas planning nak buat farewell Saherah, saya plan nak habiskan voucher RM300 dari Pak John yang dapat baru baru ni. Voucher boleh guna di Wangsa Walk je.

Tiba tiba dapat invitation dari Halim Brothers untuk buat farewell dekat Pak John Steamboat & Yong Tao Foo di cawangan e-Curve. Apa lagi ajak la Saherah dan Mila sekali. Housemate lain semua kerja.

Apa yang best di Pak John Steamboat adalah buffet. Tagline ‘Makan sampai gemuk!’ hehe. Balik minum teh detox . hahahaha

Terbaru di Pak John Steamboat eCurve, setiap hujung minggu, malam Sabtu dan Ahad ada live band dari Youtubers Malaysia.

Live Band di Pak John Steamboat eCurve
Live Band di Pak John Steamboat eCurve. Sedap suara depa!
Pelbagai jenis seafood di Pak John Steamboat eCurve
Bagi peluang Saherah nikmati steamboat paling sedap di Pak John Steamboat!
Kepah sambal dan siput goreng
Dua kali ulang alik ambil kepah dan siput ni. Serius sedap gilaa!!! Apa nama siput panjang ni?
Jamuan di Pak John Steamboat eCurve
Makan semeja dengan artis Elfee Hefny you! Duk sebelah aku lagi.. eh eh.. aku duk sebelah dia laa hahahah

Oh by the way, kat sini ada kuah tomyam, kuah sup ayam, kuah kari dan paling aku suka, which is my favorite adalah kuah udang! Nak sedap korang kena biar dia mendidik lama sikit kuat tuh, baru makan. Baru umphh rasa!.

Macma kami, sebab sampai lewat, sambar je la walaupun kuah tak umpphhh mane.. Last-last baru umpphh!!.. haish..

Lagi satu, sos yang baru di perkenalkan, sos pineapple (sos nenas). Buat cicah bila makan daging grill! maveles!

Sauce pineapple (sos nenas) di Pak John Steamboat
Sauce pineapple (sos nenas) in yellow color. Hanya di Pak John Steamboat

Untuk mereka yang nak pergi buat jamuan makan-makan bersama kawan, pergi la ke Pak John Steamboat e-Curve. Boleh muat ramai dan boleh layan live band! Selamat berhujung minggu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge