Facebook perkenalkan Album Photo Contributor
Facebook perkenalkan Album Photo Contributor

Awal bulan lepas aku pergi Misi Banjir 2014 Trip 4 ke Temerloh (Klik untuk lihat album). nike tn requin pas cher Hari ini baru berkesempatan nak upload semua gambar misi banjir.

Baru aku terperasan feature baru dari facebook ni dimana kita boleh add contributors untuk kongsi gambar dalam album yang sama. New Balance 515 męskie Dah boleh make it shareable album!

Facebook Album Photo Contributor

Jap, New Balance Soldes Feature Album Photo Contributor ini dah lama atau pun baru ye? Sebab aku baru tahu.. Maglia Jeff Teague hahaha

Ada dua tempat kita boleh tengok features ni, Nike Air Foamposite Donna

  1. Semasa create album
  2. Selepas publish album
Facebook perkenalkan Album Photo Contributor
Ini semasa upload gambar dalam album. kanken baratas Ada option untuk di tick dan untick!

Jadi senang la lepas ni kalau pergi Trip ke mana mana, air max pas cher semua orang yang pergi trip boleh masukkan gambar trip dari kamera masing-masing.

Semakin mudah dah sekarang.. air max chaussures Lepas ni boleh share album je..tak perlu dah minta kawan bagi pandrive ataupun transfer ke hard disk!.

Facebook perkenalkan Album Photo Contributor
Ini selepas aku upload gambar dalam album, ada function ‘Change to Shared Album’
Ok.. Fjallraven Kanken Classic lepas ni tak perlu dah susah payah aku mintak gambar korea, asics gel kinsei donna nak senang aku buat album dan minta dieorg share kat situ..

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge