Assalamualaikum.. Itu lah pepatah yang boleh kita gunakan kepada seorang hamba ALlah yang telah menghina negeri Sabah. Emaliza Lizaema atau lebih dikenali dengan nama Ema telah menaikkan status menghina negeri Sabah..

 

Facebook Emaliza Lizaema telah di FLAG oleh pengguna facebook dari Negeri Sabah dan akhirnya pihak Facebook telah pun deleted akaun facebook Emaliza Lizaema .

 

#Promo SUper Saver Hotlink!! Perghhhh! Check this out!!

Itulah.. bila mulut tuh macam bangkai.. Cakap siang sila la pandang kiri dan kanan. Untuk pengetahuan juga, beberapa fanpage mengutuk Emaliza Lizaema juga telah di hasilkan. Sungguh kuat kesannya di Facebook ni..  Itu lah padah nya..

 

PADAH DI BULAN PUASA.. MULUT KENA JAGA JAGA..

Emaliza Lizaema.. Trending Facebook.. hahah

9 COMMENTS

  1. Yang buat page mengutuk dia lagi teruk… bayangkan, bulan puasa ni.. selagi ramai yg like, selagi itulah dapat dosa, lebih2 lagi admin, sbb nama page tu sendiri mengutuk, kalau geram sekali pun, hanya laporkan dan flag dia sudah, biarkan pihak berkuasa delete & ban fb dia.. jgn tambahkan lagi bnda yg lebih membebankan… takut perkara ni nanti jadi lebih teruk.. mohon tutup akaun kutuk & berdamai cara baik

    • harap admin page tuh yang baca komen awak ni boleh tutup page tuh.. saya bukan admin dia..takde kene mengena.. itu lah.. habis semua bahasa keluar dari mulut.. dugaan di bulan puasa..so banyak bersabar le..

  2. kesian pun ada, mungkin cara menyatakan ketidakpuashati dia tidak tepat, mungkin dia patut menggunakan bahasa yang sesuai. Menghina sesebuah negeri ibarat menghina anak jati negeri tersebut. Sepatutnya ditujukan kepada pemimpin negeri tersebut, kenapa gagal menjaga negeri tersebut.
    Semoga menjadi taulan kepada mereka semua.
    mfadhlan recently posted..Tips Letak FaviconMy Profile

  3. “Orang yang suka mengHINA seseorang lain…
    bermakna dia bukan mengHINA orang itu,
    tetapi dia mengHINA ciptaan Allah,
    maka dia lagi HINA disisi Allah….”

  4. … [Trackback]…

    […] Read More Infos here: norfanil.com/emaliza-lizaema-cakap-siang-pandang-pandang/ […]…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge