i & Gajet

Earphone Yang Sesuai Untuk Black Pearl 2

Earphone yang sesuai untuk Ninetology Black Pearl 2
Written by Norfanil

Assalamualaikum..

Kenapa ye? haha.. itu kena tanya Ninetology sendiri la. Mungkin sebab untuk pengurangan kos dan keluaran telefon murah seperti Ninetology, terpaksa la juga kurangkan kualiti untuk earphone.

Saya punya earphone bertahan setahun sebelum hancur berkecai. Runsing juga mula mula fikir jenama earphone yang sesuai untuk Black Pearl 2.

Selepas buat survey dekat Group Facebook, depa cakap jenama Beats boleh masuk dengan Ninetology Black Pearl 2.

Earphone Yang Sesuai Untuk Black Pearl 2

Then saya pergi kedai barangna komputer, jumpa earphone jenama Beats pada harga RM15.00. Tapi ini earphone, bukan handsfree. Tak boleh dibuat call. Saya dah try yang samsung punya, tak sesuai,..

Saya try jenama handsfree lain, pun sama tak sesuai. Mungkin nak kena yang mahal kot?

Last last, saya decides untuk tukar dan beli earphone Beats biasa sahaja.. Walaupun tak boleh guna untuk phone call.. Janji boleh dengar lagu..

Earphone untuk Ninetology Black Pearl 2


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge