Assalamualaikum..

Hari ini nak share sikit pasal ujian berkomputer JPJ.. khas untuk mereka yang tengah amik lesen kereta atau motor.. senang lesen kenderaan la.. Setiap mereka yang mengambil lesen kenderaan di kehendaki mengambil ujian Berkomputer JPJ..

So sini saya nak share kan Ujian Berkomputer JPJ untuk anda.. Anda boleh download disini dan buat ujian sendiri di rumah anda.. ok?

Click sini untuk download ujian komputer JPJ.. 

Ujian Komputer JPJ Berubah?

Ramai yang komen, Ujian JPJ berkomputer ni berbubah ke tak. Masih boleh digunakan ke tak?

Sebab posting ini saya buat masa tahun 2012. Sekarang kita dah masuk tahun 2015. Adakah ia masih relevan untuk digunakan hari ini?

Pendapat saya, undang-undang jalan raya tak pernah berubah. Sekiranya contoh Ujian berkomputer ini dah tak valid untuk digunakan dan ada perubahan dari segi template ujian (bukan soalan ujian), korang masih lagi boleh menggunakannya.

Sebagai langkah untuk menambah pengetahuan korang dan juga menguji sama ada korang ni dah betul-betul faham belum dengan undang-undang jalan raya.

Kalau la format ditukar sekali pun, saya pasti soalan takkan ditukar.

Jadi untuk adik-adik atau akak atau abang yang nak download ujian komputer JPJ ini boleh download.

Ulangi buat soalan ini untuk mengelakkan korang kena repeat.! Sakit bila kena repeat.. kena bayar lagi..

Download Ujian Komputer JPJ

Semua link boleh digunakan. #update 13 Mac 2015

64 COMMENTS

  1. terima kasihh..senang jee nk dowlod..sbelum sy cba y nem..sy yg lain..tpi susah sngat.,yg senang..terima kasihh ..

  2. akak.. still available tak untuk waktu sekarang ni?? sebab tak leh bukak lah… boleh tak hantar kt email saya?? tq

  3. assalam. hi. thanks awak for this software. i’ve got 49/50 for my ujian komputer. tak payah nak repeat lagi. alhamdulillah.

  4. assalammualaikum, terima kasih… mudah muat turun…cuba tempat lain nak password tapi tidak tempat ini…sangat mudah…

  5. tq awak… jenuh cari link nk download ni… semuanya ada password.. dekat awak je dpt yg xde password punya… (^_^)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge