Gajet & Teknologi

Download Ujian Komputer JPJ

image_thumb[2] (5)
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

Hari ini nak share sikit pasal ujian berkomputer JPJ.. khas untuk mereka yang tengah amik lesen kereta atau motor.. senang lesen kenderaan la.. Setiap mereka yang mengambil lesen kenderaan di kehendaki mengambil ujian Berkomputer JPJ..

So sini saya nak share kan Ujian Berkomputer JPJ untuk anda.. Anda boleh download disini dan buat ujian sendiri di rumah anda.. ok?

Click sini untuk download ujian komputer JPJ.. 

Ujian Komputer JPJ Berubah?

Ramai yang komen, Ujian JPJ berkomputer ni berbubah ke tak. Masih boleh digunakan ke tak?

Sebab posting ini saya buat masa tahun 2012. Sekarang kita dah masuk tahun 2015. Adakah ia masih relevan untuk digunakan hari ini?

Pendapat saya, undang-undang jalan raya tak pernah berubah. Sekiranya contoh Ujian berkomputer ini dah tak valid untuk digunakan dan ada perubahan dari segi template ujian (bukan soalan ujian), korang masih lagi boleh menggunakannya.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Sebagai langkah untuk menambah pengetahuan korang dan juga menguji sama ada korang ni dah betul-betul faham belum dengan undang-undang jalan raya.

Kalau la format ditukar sekali pun, saya pasti soalan takkan ditukar.

Jadi untuk adik-adik atau akak atau abang yang nak download ujian komputer JPJ ini boleh download.

Ulangi buat soalan ini untuk mengelakkan korang kena repeat.! Sakit bila kena repeat.. kena bayar lagi..

Download Ujian Komputer JPJ

Semua link boleh digunakan. #update 13 Mac 2015

#

About the author

64 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network