Desktop Calendar V1.1.3, sebuah software seperti planner digital untuk semua yang selalu je hilang buku planner.. terutama student.. wahahaha… So kat sini kalau dah install di laptop boleh la ngadap hari hari planner ni supaya kita tak lupa apa kerja seterusnya kita kena buat dan siapkan.

 

Desktop Calendar v1.1.3  mudah untuk membuat perancangan harian , temujanji dan sebagai nya.. termasuklah perayaan.. Anda pun boleh setting kolor ikut hari kesukaan anda.. Senang, cantik, simple dan nice..

 

Kalau nak download Desktop Calendar v1.1.3 boleh download kat sini –> Download Desktop Calendar v1.1.3 ..  Bawah ni adalah gambar view desktop calendar setting..

 

Desktop Calendar V1.1.3 Setting

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge