i & Gajet

Download Desktop Calendar v1.1.3

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Desktop Calendar V1.1.3, sebuah software seperti planner digital untuk semua yang selalu je hilang buku planner.. terutama student.. wahahaha… So kat sini kalau dah install di laptop boleh la ngadap hari hari planner ni supaya kita tak lupa apa kerja seterusnya kita kena buat dan siapkan.

 

Desktop Calendar v1.1.3  mudah untuk membuat perancangan harian , temujanji dan sebagai nya.. termasuklah perayaan.. Anda pun boleh setting kolor ikut hari kesukaan anda.. Senang, cantik, simple dan nice..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kalau nak download Desktop Calendar v1.1.3 boleh download kat sini –> Download Desktop Calendar v1.1.3 ..  Bawah ni adalah gambar view desktop calendar setting..

 

Desktop Calendar V1.1.3 Setting

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge