i & Gajet i & Lifestyle

Download Album Gambar Facebook Kawan

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assaamualaikum…

Huh.. Hari ni nak gitau sikit info cara nak download Album Gambar Facebook dengan mudah tak kira la album facebook sendiri atau pun album facebook kawan.

CIk Norfa download Album Gambar Facebook Kawan sebabkan dulu rumah sewa cik Norfa kena pecah masuk, sekali ngan laptop kena kebas. SO semua gambar trip ke Pulau perhentian dan Korea hilang begitu saje. Boleh katakan cik Norfa the one yang gather all the photos, suddenly hilang semua..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

So cik Norfa terpaksa download gambar dari kawan melalui facebook, untuk tidak menyusahkan ganggu depa. Hanya dengan menggunakan website facebook2zip, sekejap je gambar dah di download.. tak perlu nak selongkar satu satu dan save as satu satu

Cara download album gambar facebook


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
  • Masuk ke laman web http://facebook2zip.comlink kan dengan facebook anda.
  • Pilih kawan untuk download album depa
  • Pilih album mana yang ingin di download, klik dan tekan download (limit gambar 600)
  • Tunggu dia downloading sampai habis, dan button download hijau akan muncul.
  • Klik button downlod hijau dan save.. Pastikan anda tulis nama file beserta .zip
  • Siap!!!

theme 2

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge