i & Lifestyle

Derma Kilat untuk Blogger Ammar Yasir..

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Selamat malam.. Huhu.. Ada sedikti berita yang mengejutkan bagi aku, tapi lagi terkejut pada dia yang alamai..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sebuah rumah milik keluarga Ammar Yassir baru sahaja musnah akibat kebakaran.. Menurut beliau 100% rumah nya terbakar..

Takziah untuk keluarga Ammar, dan semoga sabar menempuh dugaan ni..

Aku wakil blogger, memohon jasa baik blogger lain untuk buat derma kilat untuk bantu Ammar Yassir..  atau pun sesiapa yang bermurah hati untuk join sekali derma ni..

Ini bukan penipuan, tapi ini benar benar berlaku.. dan Alhamdulillah, semua ahli kelurga Ammar selamat..

Keluarga Ammar

Untuk mereka yang nak buat derma boleh bank in atau transfer ke akaun:

Nama : Ammar Yasir Bin Che Hassan

Maybank : 163082138960

CIMB : 13040077370526


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

Moga kita sama sama dapat bantu Ammar, at least, meringankan sedikit beban yang dihadapi oleh Ammar dan keluarga..

 

#Blogger, ini lah masa untuk bantu sesama kita..! Kisah Ammar boleh di baca di sini

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge