David beckham dengar khabar nak jadi pelakon.. Aish  histeria la peminatnya bila tengok David Beckham berlakon nanti.. Ingat lagi dulu dulu, bila sebut nama David Beckham kawan kawan terus jadi histeria.. dah kenapa?

David Beckham di katakan sedang mempertimbangkan untuk jadi bintang filem mengenai perisik bertajuk ” The Secret Service”.. Colin Firth menawarkan bintang bola sepak itu berlaku dalam filem tersebut.. Tapi masih dalam pertimbangan kerana David Beckham masih ada komitmen lain…

Ok kalau tengok pada tajuk cerita mesti cerita action .. nih yang saya suka ni.. ngeh4.. Mungkin Daivd beckham akan jadi agen perisik untuk banteras kejahatan..

Sekiranya Beckham menerima tawaran berlakon filem `The Secret Service’ ,  dia bakal berlakon di samping Samuel L Jackson,Firth dan Michael Caine. Filem itu berdasarkan novel Kick-Ass yang ditulis oleh Mark Miller.

Nih kalau jadi pelakon sungguh agak2 histeria ke? rasa macam tak je sebab sekarang rasanya populariti David Beckham tak macam dulu je.. Macam dah suam suam kuku.. sebabnya ada lagi ramai pemain bola yang smart smart dan hensem… Hahaha..

Ini lah perempuan, bukan tengok bola pun, tengok kehenseman pemain bola.. hahah.. parah parah..

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge