Assalamualaikum…

Contact lens silau.. perempuan memang suka pakai contact lens.. Dulu cik Norfa pun selalu pakai contact lens korea, then di tegah oleh someone sebab selumber badak je tidur pakai contact lens. Bahaya tau.. lagi lagi contact lens korea..

Then disebabkan tak suka pakai spek, terpaksa beli contact lens transprent.. Murah pon murah. Tapi ada masalah silau pulak. Dulu ok je pakai contact lens.. Sekarang pantang matahari naik sikit je mata mesti berair. Memang silau tinggi. Sampai tak berani nak drive waktu pagi atau pun petang masa matahari terbenam.. unless kalau pakai spek.

IMG_20130428_103846
— Gambar ni di ambil masa kat Melaka.. Ambil gambar ngan roomate.. Pakai contact lens.. Percubaan kedua selepas mata berair sebab matahari memancar..

Sekarang, dah tak pakai contact lens dan kena pakai spek. Nak try contact lens silau lepas ni, cuma masih tak tau berapa harga nya.. Harituh adik kata memang kena tempah kan? agak agak berapa harganya?

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge