i & Lifestyle

Contact Lens Silau

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Contact lens silau.. perempuan memang suka pakai contact lens.. Dulu cik Norfa pun selalu pakai contact lens korea, then di tegah oleh someone sebab selumber badak je tidur pakai contact lens. Bahaya tau.. lagi lagi contact lens korea..

Then disebabkan tak suka pakai spek, terpaksa beli contact lens transprent.. Murah pon murah. Tapi ada masalah silau pulak. Dulu ok je pakai contact lens.. Sekarang pantang matahari naik sikit je mata mesti berair. Memang silau tinggi. Sampai tak berani nak drive waktu pagi atau pun petang masa matahari terbenam.. unless kalau pakai spek.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
IMG_20130428_103846

— Gambar ni di ambil masa kat Melaka.. Ambil gambar ngan roomate.. Pakai contact lens.. Percubaan kedua selepas mata berair sebab matahari memancar..

Sekarang, dah tak pakai contact lens dan kena pakai spek. Nak try contact lens silau lepas ni, cuma masih tak tau berapa harga nya.. Harituh adik kata memang kena tempah kan? agak agak berapa harganya?

About the author

4 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge