Chef Wan Pertahankan Menantu Berbanding Anak Sendiri Yang Sanggup Aniaya Bekas Isteri

Terharu pulak baca apa yang diluahkan Chef Wan mengenai anak beliau Chef Riz yang sering menjadi kontroversi. Maglie NBA Adidas NMD Heren Terbaru, Chef Wan menyatakan dengan jujur beliau tidak berpuas hati dengan tindakan Chef Riz yang menganiayai bekas isterinya, Shikin Maembong dan terang-terangan Chef Wan mempertahankan bekas menantunya. New Balance Sklep lunette de soleil ray ban pas cher Kita boleh lihat, beliau sangat menjaga dan hormat pada yang bergelar wanita. nike air max 1 pas cher Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Ikuti luahan hati Chef Wan di instagram beliau : A Male fan passed this comment on my IG that touches my heart. ” Saya harap sesiapa yg membaca what u wrote will take this as an example on how u have honored and respect all the women in your family sama ada taking care of your own mother, x wife to your own daughter with utmost love, attention and generosity. Nike Air Max 2017 Heren wit U also lavish them with comfort and security.” Alhamdulilah thank you for that. Seorang Wanita yg menjadi Ibu yg melahir kan zuriat2 kita kaum lelaki kedunia yg berkorban nyawa serta melalui segala pahit getir membesar kan seisi keluarga di akhirnya menjadi seorang Nenek yg cucu2 semua sanjungi. Apa bila kita menyambut hari Ibu lupa ke kita yg Allah juga berpesan Syurga itu letak nya di bawah tapak kaki seorang Ibu? Seumpama juga kita membela nasib ibu kita masing2 sebegitu juga la kita menjagai isteri2 kita dgn belaian kasih sayang dan juga seperti menatang minyak yg penuh. new balance 998 homme Nike Max Shoes UK air max 90 pas cher Ramai yg gelak kan saya konon saya ini juga bercerai dan tiada hak untuk berbicara mengenai issue Nafkah ini. I dont even have to explain to anyone any more the reason why i divorce my x wife is due to her jealousy and nothing more. Even that i still honored her and care for her the last 32 years. Siapa yg tahu cerita ini faham sangat la and will not blame me for ending my marriage that was only for 4 years sahaja. I always wondered apabila seorang bernama Lelaki itu melakukan kezaliman atau aniaya kan seorang Wanita itu tidak ke mereka rasa malu that suatu hari this person is going to be the mother of your own children? Tak rasa malu atau pun takut ke hukuman menzalimi isteri kita di akhirat nanti? Would you do that to your own mother? Would u like to see your unhappy mother being abused by your own father? How does it feel when u as a father bila anak perempuan u yg u bela penuh kasih sayang bagai kan minyak yg penuh di tatang berpuluh tahun lamanya and some men just marry her off in the next year or so abused her or neglected her? Bohong jika kita tak ada perasan marah melain kan kita ini seekor haiwan yg tiada perasan or belas kasihan. If u dont like others to treat your own mother that brought u this world in the first place how dare u menzalimi isteri u sendiri! Menurut Chef Wan lagi dia dan anaknya Chef Riz kini bermasam muka kerana anaknya itu dikatakan menzalimi isterinya iaitu Shikin Maembong. kanken fjallraven Chef Wan akui sudah tidak bercakap dengan Chef Riz selama setahun.   U can even asked my ex daughter in law Shikin Maembong apabila my son menzalimi my menantu saya maki hamun beliau and almost went to the house to belasah beliau sampai hari ini dah hampir setahun i have not spoken to my son! Tetapi saya tetap menjaga hati menantu saya mau pun cucu cucu saya. Fjallraven Kanken No.2 nike air max 1 pas cher Saya sanggup buang anak saya dari melihat dia di zalimi. New Balance 420 mujer nike air max 1 I have no respect for man who mistreated their wife biar pun anak lelaki saya sendiri. Rata rata terkejut dengan pendedahan Chef Wan akan tetapi saya respek dengan beliau sebab sangat menghormati wanita. chaussures nike Chaussures Asics Homme Nike Zoom Goedkoop Dan saya pasti, ramai juga yang memuji cara Chef Wan mendidik anak-anak beliau dan memperjuang hak wanita. Jarang tau jumpa yang macam ni. Alhamdulillah. gel lyte 3 Sac à Dos Fjallraven Kanken Masih ada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge