Category Archives: BLOG

Cara Cash Out Komli untuk beberapa bulan atau setahun

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Hi… Beberapa hari lepas buat cash out Komli untuk blog ni. Dah agak lama tak hiraukan Komli, sekarang baru nak naikkan balik earning di Komli dan juga iklan lain. Alhamdulillah. Perancangan untuk buat iklan terkumpul menjadi. Boleh digunakan di waktu waktu macam ni. Bagus juga macam ni, mudah untuk menghadapi waktu kerungsingan. Selepas cash out Khairul [baca lagi…]

Tempahan Kad Kahwin dan Vector Kartun Murah

Tempahan Kad Kahwin dan Vector Kartun Pengantin Murah

Assalamualaikum.. Untuk menjimatkan kos kahwin along saya dan kakak saya, kad kahwin saya design sendiri. Idea kad kahwin kami brainstorm minta pandangan keluarga. Dari dulu lagi saya dah angan-angan nak deisgn kad kahwin untuk adik beradik saya yang akan kahwin. Alhamdulillah. Termakbul juga hasrat tuh. Tempahan Kad Kahwin Depan Belakang Mula-mula saya design buat design [baca lagi…]

iPhone 5s gadget impian setiap blogger

Iphone 5S Impian Setiap Blogger-2

Assalamualaikum.. Setiap tahun mesti ada segmen “Hidup Untuk Memberi” dari Denaihati. Alhamdulillah. Semakin murah rezeki Team Denaihati. Tahniah. Untuk tahun ni, team Denaihati bermurah hati lagi untuk memberi tiga (3) buah Iphone 5S untuk blogger melalui “iPhone 5s impian setiap blogger”. Sesiapa yang memiliki blog ada peluang untuk menang satu (1) Iphone 5S. Tak kira [baca lagi…]

Treasure Hunt Ephyra Bersama Bloggers

Hi hoi..hehe Sabtu lepas sempat join Treasure Hunt Ephyra hasil pujukan bro KID yang entah ke berapa kali. Mula mula tak rasa nak pergi sebab tak ada geng dan ingankan kena bentukkan geng sendiri, then after KID bagitau organizer akan bentukkan geng baru la #ciknorpa join. Mujur la masa tuh penyertaan masih dibuka. Treasure Hunt [baca lagi…]

Minggu Terakhir Untuk Menang RM100,000 Bersama Yeos Malaysia

Ok guyss.. Last shout out untuk menang RM100,000.. tinggal lagi seminggu.. Ini minggu peluang terakhir  untuk dapatkan RM100,000 dari yeos!!. Siapa tak cuba sangat rugi, sebab kita tak tau kan kot kot rezeki kita. #CikNorpa pun tengah pecut ni nak menang RM100,000. InsyaAllah kalau ada rezeki darinya. Cara cara dia mudah je.. Beli air yeos tak kira [baca lagi…]

Minum dan Menang dengan Yeos Malaysia! RM3K Sehari weh!!

contest-yeos-drink-to-cash-norfanil-menang-600

Teh Bunga dari Yeos sekarang dah jadi favourite saya. Makin menjadi jadi minum sampai dah simpan dalam laci office sebundle..  Sedap minum sambil buat kerja. Dan sekarang untung sikit sebab apa Yeo’s ada buat contest minum dan menang. Mane tau hari hari aku post satu hari nanti ada rezeki dapat kat aku RM3,000 tuh? kan.. amin [baca lagi…]

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014

Top Blogger Malaysia 2014 di sepetang bersama blogger

Assalamualaikum.. Setelah dua minggu sudah Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 diadakan. Baru aku berkesempatan nak update. First, aku nak ucap terima kasih kat Kak Nur Istimewa sebab sudi bagi aku replace tempat dia. Aku tak daftar pun sebab dengna yakinnya aku rasa tak dapat pergi sebab aku baru start intern. Rupa-rupanya, banyak pula masa terluang [baca lagi…]

Senarai Pemenang #MSMW2014

Senarai pemenang MSMW 2014

My Social Media Week. Yang berlangsung hari ni 26 Febuari 2014.. Ini senarai pemenang MSMW 2014. Tahniah kepada semua pemenang. Terus maju berblog ya!!.. The World Blogger & Social Media Awards of 2014 Best Auto Blog goes to…. http://motoring-Malaysia.blogpost.com  @motoring_my! #MSMW2014 The World Blogger & Social Media Awards of 2014 Best Business Blog goes to…. [baca lagi…]