Category Archives: REVIU PRODUK

Main Laser Tag di Galactic Laser, Midvalley. Tips Menang Laser Tag?

Main Laser tag di Galastic Laser Midvalley

Hi, Laser tag di Galactic Laser Midvalley salah satu lagi indoor activities yang boleh dilakukan satu keluarga. Apa yang aku suka, laser tag ini tak sakit macam main paint ball. Boleh lebam woo. Tapi ini hanya dengan laser dan sound effect buatkan yang main tu teruja. Memang tak sakit dan puas hati. Baru-baru ni sempena […]

Produk Kurus Berkesan Pilihan Artis. Enot kurus bukan sakit!

Sekarang makin banyak yang jual ubat kuruskan badan. Memang trend sekarang rakyat Malaysia sedar akan penyakit obesiti yang semakin meninggi. Ada yang buat atkins, ada yang makan produk kurus dan ada yang buat senaman di gym. Bagus la kalau dah ada kesedaran. Macam saya, saya pilih untuk pergi gym. Tapi kali ni saya nak cakap […]

Promosi Baju Raya Murah di Pusat Pakaian Hari Hari!

Hi, Haha, baru dua hari puasa, tapi dah shopping baju raya di Pusat Pakaian Hari Hari sebelum puasa. Keh. Sebenarnya bukan apa, selalu kalau tahun-tahun lepas, selalu shopping raya seminggu sebelum raya. Lepas tu mula la nak beli baju yang berkenan dihati tapi tak ada saiz. Biasa macam tu la, saya memang selalu jadi peneman […]

Bubur Nasi Berlauk Sedap di D’Laila Suppower, MMA Santai Corner Nilai

D'Laila Suppower, MMA Santai Corner Nilai -Bubur Berlauk 4

Hi, Siapa suka makan bubur berlauk? Kalau dekat KL bubur nasi berlauk sedap ada di Kampung Baru. Malam minggu gerenti penuh. Tapi saya tak pernah merasa disana. Malas nak pergi sebab crowded. Masa nak hantar Rayyan Haries ke Airport sebelum berlepas ke India, sempat kami singgah di kedai D’Laila Suppower yang terletak di Medan Selera […]

Buku Resepi Dr. Ezani Inspirasi Dapur Saji Makanan berkhasiat!

Pelancaran Buku Resepi Inspirasi Dapur Dr. Ezani -004

Hi, Baru baru ini semasa Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur, Dr. Ezani Monotoyang merupakan Juara Masterchef Malaysia Musim Pertama telah melancarkan sebuah buku resepi makanan berkhasiat iaitu Ispirasi Dapur. Dr. Ezani yang merupakan seorang doktor gigi sepenuh masa, mendapat peluang untuk bekerjasama bersama MustRead untuk menghasilkan buku resepi Inspirasi Dapur. Biodata Dr. Ezani Monoto Sedikit sebanyak […]

Miss Malaysia Earth 2015 Grand Finale Hotel Syeun, Ipoh

Winner Miss Malaysia Earth 2015 -The Winner 2

Belum habis lagi demam Miss Malaysia Earth 2015 ya. Yang cantik jadi pemenang atau yang bijak jadi pemenang? Pasti yang mempunyai kedua-dua pakej. Hujung minggu lepas, saya berpeluang ke acara Grand Finale Miss Malaysia Earth 2015 yang diadakan di Hotel Syeun, Ipoh. Seronok tengok gadis-gadis cantik memperakan pakaian yang ditaja dan hasil sendiri. Berbalik pada […]

Melawat HQ Shaklee & Program Youth Entrepreneur System (YES)

Hi, Shaklee, produk kesihatan yang semakin di cari ramai. Terutamanya vitamin harian dan produk bersalin. Sampai kakak ipar aku pun pesan produk bersalin Shaklee untuk dibawa ke Mesir. Baru baru ini sempat melawat HQ Shaklee yang terletak di The Pinnacle Sunway. Boleh tahan besar HQ Shaklee ni. Dan aku sangat suka dengan warna office shaklee. Hijau […]

Revolusi Barangan Kulit Sembonia & GIVEAWAY Voucher SEMBONIA!

Hi peminat handbag dan wallet Malaysia, Yeah! Dah lama kita tak sembang pasal fesyen! Kebetulan, ada jemputan masuk dari pihak Sembonia Malaysia untuk Event Sembonia The Revolution of Leather Accessories Bersama Blogger di Pavilion. Jadi, kita ubah selera kat sini kejap. Ini antara topik yang agak menarik untuk mereka yang nak kenali barangan kulit sebab […]