Assalamualaikum.. Sekarang musim ramadhan, tak lama lagi nak raya. Masing masing yang berniaga mesti tengah perah otak camne nak dapat jualan berkali ganda dengan facebook.. masih lagi berfikir caranya?? usah fikir lagi…

Pernah dengar mengenai Doktor FB?

Ramai yang cuba buat jualan di facebook tapi gagal dan tidak tahu apa punca kegagalan itu. Pelbagai cara anda cuba lakukan tapi jawapan tetap sama. Bermacam software anda gunakan tapi tidak menepati ciri ciri yang anda inginkan Untuk realisasikannya anda perlukan sejumlah wang yang besar dengan mengupah “developer” untuk membuat satu software yang hebat!

Habis macam mana?

Jom !!!

beli doktor facebook

Produk dari pakar viral facebook iaitu Wazeen Azizan. Sebelum ni saya sendiri dah beli produk keluaran beliau iaitu Facebook Ninja, dan alhamdulillah.. saya gunakan produk tersebut untuk menjana duit secara online semasa cuti semester dengan membuat service dan juga mengguna untuk diri sendiri.. dan sekarang saya ulangi lagi sekali untuk cuti semester ini..

Apa itu Doktor Facebook ( Doktor FB)?

Doktor FB merupakan aplikasi facebook terbaru menggunakan kuasa detik masa, berinteraksi dengan pelanggan yang mempunyai kuasa viral dan facebook page adalah platform yang anda boleh gunakan..

Dengan Doktor FB anda boleh dapatkan LIKES, LEADS terus ke auto responder, anda boleh viralkan produk anda di wall facebook dan anda boleh terus menjual di fanpage.

Bagaimana Doktor FB berfungsi?

bagaimana doktor fb berfungsi

Kelebihan Doktor FB?

kelebihan doktor fb

Mahukan contoh applikasi ini??

Ada dua contoh aplikasi yang saya akan tunjukkan pada anda..   CONTOH APLIKASI(1) dan CONTOH APLIKASI(2).. Jangan tunggu lama lama.. lagi 15 hari tawaran promosi akan di tutup. Saya dah bermula untuk tambah duit cuti semester ini.. Anda bila lagi??

Jom kita sama sama usaha.. Saya ulang kali ke dua.. Tapi takpe, saya nak anda pun dapat duit sama macam saya.. Walaupun untuk pertama kali..

2 thoughts on “Cara Tingkatkan Jualan di Facebook dengan Doktor FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge