i & Lifestyle

Cara Pakai Wide Shawl

Cara pakai shawl cantik dan kemas
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hi,

Wide Shawl semakin menjadi-jadi trending sekarang ye. Sampai saya sekali terikut. Beli wide shawl sebab boleh labuhkan bahagian hadapan. Sebenarnya saya boleh katakan ini sebagai perkembangan yang cukup positif kerana kita dapat lihat semakin banyak gaya fesyen hijab muncul dalam pasaran.

Selepas tudung bawal, kita dipopularkan dengan shawl, kemudian tudung serkup. Kini style wide shawl pula mendapat tempat di hati wanita berhijab!. Shawl jenis ini mendapat permintaan yang cukup tinggi dalam pasaran oleh wanita yang bertudung kerana boleh memakai lebih labuh.

Kebiasaannya wide shawl diperbuat daripada bahan yang lembut agar memberikan keselesaan buat pemakai, malah sesuai untuk digayakan sepanjang masa dalam suasana cuaca di negara ini. Antara jenis kain seperti chiffon, dan satin.

Wide Shawl Mudah Digayakan

Percaya cakap saya, wide shawl amat mudah untuk digayakan. Saya sendiri lebih suka memakai shawl atau wide shawl untuk kemana-mana.Selesa dan kemas.

Sekiranya anda tidak tahu bagaimana cara untuk memakai wide shawl, boleh sahaja Google atau lihat di Youtube untuk tutorial dan tips memakai wide shawl online. Ramai hijabista yang memuatnaik video tutorial memakai tudung trend terkini di sana.

Jom kita lihat di bawah untuk beberapa padanan wide shawl bersama pakaian tradisional wanita yang sesuai seperti baju kurung moden dan baju kebaya moden yang pasti akan memberikan anda idea dan inspirasi!

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

 Cara pakai wide shawl blue wave Cara pakai wide shawl turqoise Cara pakai wide shawl

Bagaimana? Cantik bukan? Mudah sahaja sebenarnya untuk menggayakan shawl ataupun hijab ini. Apa yang penting ialah anda harus tahu gaya bagaimanakah yang sesuai dengan diri anda!

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network