i & Gajet

Cara nak download movie guna Premium Link..

logo
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Jeng jeng jeng.. Ok!!!..  share kat korunk macam mana nak dapat premium link.. bila korunk ada link biasa, korunk leh tukarkan dia kepada premium link.. so bila download automatik dia laju,… hehe.. nak ke?? taknak kasi la.. leh tak?? hahaha.. ada je nanti orang komen “POYO” hahahaha… anon la..sapa lagi..

Ok.. perkenalkan satu laman web untuk leech link.. Anda dijemput untuk masuk ke web ini.. http://premium-download.net/blog  then kuar gambar ni..

image

JAP JAP JAP.. jangan gatal gatal isi chat box tuh dulu..!!! ok.. sekarang.. korunk daftar chat box tuh.. cara dia..??

1- Letak nama yang korunk nak pakai.. nama pelik pon tak pe… takot sama nama, box password n confirm password tak kuar..

2- jangan isi email/url..

3- Cari PROFILE yang berada selari dengan perkattan GO… nampak tak warna kuning tuh?? then tekan..
kalau tak jumpa search pakai CTRL + F.. cari PROFILE..

4- Isi password dan confirm kan!!… Kalau nama anda pakai dia hanya suh isi password maknanya, nama tu dah ada orang guna..  kalau takda orang guna dia akan kuar NEW PASSWORD dan CONFIRM PASSWORD….so tukar nama lain.. JAPPPPPP ..tak siap lagi..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Camna nak tukar url tersebut???

1- Copy url yang nak di download tuh..contoh >>  http://www.filesonic.com/file/883715061/fast.and.furious.5.rio.heist.2011.400mb.ts.v2.xvid-faku.mkv.html

2- Pergi ke chatbox tadi. dekat chatbox ada tulis  LINK CHECKER…berkelip kelip lagi..

3- Click LiNK CHECKER ..then letak url.. then CHECK MY LINK!!

4- Pastuh tengok sama ada dia kata OK ada tanda RIGHT.. kiranya ok la..kalau merah atau oren mesti link tuh dead, atau kene delete atau ada kandungan XXX…so cari link lain.. Admin takkan benarkan guna link tuh..

5- Lepas CHECK copy link yang ada dalam box bawah tuh..then letak kat message chat box..then enter..takyah letak email atau URL…

6- Tunggu admin bagi link download…tuh je.. SIAP!!.. (pastikan link pertama siap download baru bagi link ke2… sebab tuh Norfa lebih suka cari single link..

PESANAN:
Kalau korunk nak amik link dari orang lain yang leech kan, korunk click je perkataan DOWNLOAD NOW tuh… kira yang di leech dah laa.. Description akan ada tulis kat DOWNLOAD NOW by admin

Tengok senrai file hosting mana yang di benarkan untuk leech dekat cbox.

.
Kalau nak copy entry ni..sila kredit kan ke sini..mekasih!!

#

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network