i & Lifestyle

Cara Menonton Astro On the Go Mana Saja Anda Berada

Written by Norfanil

Assalamualaikum..

 

Saya tak tau la saya yang lambat tahu pasal Astro On The Go, atau benda ni masih baharu.. Beberapa minggu lepas ada kawan facebook upload gambar depa tengok Astro Online menggunakan Laptop.. dan dia cakap ia adalah percuma.. Haa.. Macam mana tuh…?

 

Rupa-rupanya Astro On The Go..  Kalau anda nak guna Astro On The Go, pastikan anda ada No. Ic pemilik akaun Astro dan juga no code dibelakang kad Astro anda…

 

Cara untuk anda menonton Astro On The Go:

1)  Pergi ke laman web Astro On The Go

2) Follow this steps

Register : macam biasa dia mintak email, password dan username..

Link Account : Anda perlu ada No. IC pemilik akaun Astro (mungkin mak ayah anda) dan juga no di belakang kad astro..

3) Siap… Anda boleh kembali ke  laman web Astro On The Go dan CLIK pada button LOGIN…

p/s; percubaan dari saya… nak tengok masterchef.. tapi internet cam tak mampu tampung je… loading loading…  yang pasti, anda boleh tengok astro di mana mana…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge