Assalamualaikum..

 

Saya tak tau la saya yang lambat tahu pasal Astro On The Go, atau benda ni masih baharu.. Beberapa minggu lepas ada kawan facebook upload gambar depa tengok Astro Online menggunakan Laptop.. dan dia cakap ia adalah percuma.. Haa.. Macam mana tuh…?

 

Rupa-rupanya Astro On The Go..  Kalau anda nak guna Astro On The Go, pastikan anda ada No. Ic pemilik akaun Astro dan juga no code dibelakang kad Astro anda…

 

Cara untuk anda menonton Astro On The Go:

1)  Pergi ke laman web Astro On The Go

2) Follow this steps

Register : macam biasa dia mintak email, password dan username..

Link Account : Anda perlu ada No. IC pemilik akaun Astro (mungkin mak ayah anda) dan juga no di belakang kad astro..

3) Siap… Anda boleh kembali ke  laman web Astro On The Go dan CLIK pada button LOGIN…

p/s; percubaan dari saya… nak tengok masterchef.. tapi internet cam tak mampu tampung je… loading loading…  yang pasti, anda boleh tengok astro di mana mana…

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge