Hi, Anda ada masalah rambut nipis dan kering? Mesti kecewa setiap kali pegang rambut dikepala, terasa kering, terasa tak bermaya, paling penting terasa nipis. Kanken Big Baratas Terutama yang memakai hijab. Masalah ini sering berlaku, tapi ada yang buntu nak selesaikan sehingga hanya mampu membiarkan sahaja atau terpaksa bayar mahal untuk rawat rambut di salon. Jordan 4 Sale Sebelum ini, ada banyak perkara yang saya buat untuk mendapatkan rambut yang lebat dan lebih bermaya. Tapi sebab saya selalu sikat rambut bila rambut tengah basah dan juga guna Hair Dryer yang terlampau panas, rambut saya menjadi nipis kerana keguguran dan kering. goedkoop nike air max 2017 Sedih saya! =( Bila saya bagitau kawan-kawan saya, mereka pun perkenalkan saya dengan Dove Volume & Nourishment. Mereka kata produk ini berkesan. New Balance 1300 hombre

Hasil selepas 2 minggu

Disebabkan saranan mereka, saya cuba memakai Dove Volume & Noursihment dan kini dah dua minggu saya menggunakannya. Pertama kali guna, bukan main banyak dipicit, memang penuh buih satu bilik air. Haha. Yunel Escobar Jersey Lepas tu, jimat cermat la sebab dengan sedikit sahaja, boleh hasilkan buih yang banyak. asics femme Dalam masa yang sama boleh berjimat. nike blazer pas cher Selepas guna shampoo, saya guna conditional , memang rambut terasa ringan selepas tu. nike air max 2016 blauw Setiap minggu mesti 4-5 kali saya akan gunakan shampoo Dove ni, sebab bau dia wangi dan rambut sentiasa ringan serta lebih bermaya. Settle masalah rambut. Senang bila guna Dove Volume & Nourishment! Tak payah susah-susah! Kalau dah nama pun shampoo, tak perlu susah diangkut masuk keluar. Memang tempatnya di bilik mandi. fjällräven kånken classic Cuma perlu beli sahaja. nike air max 2017 pas cher femme Dan shampoo terbaik saya cadangkan ialah Dove Volume & Nourishment!

Cara Melebatkan Rambut Dengan Mudah dan Berkesan - Dove 2

Sedikit maklumat menengai Dove Volume & Nourishment

Merupakan shampoo dan perapi rambut generasi baru untuk rambut nipis dan kering. nike air max 2017 hombre Scarpe Nike Store Eh tak tahu? Tak tahu ni la nak bagi tahu. New Balance 997 mujer Ia merupakan ciptaan menggunakan Teknologi Oxyfusion, gabungan unsur Oxygen bagi menyerap segera, mampu menebalkan semula rambut anda sehingga 95% dan memberi kelembapan mendalam untuk kelihatan lebih bermaya. Lebih penting, rambut tak terasa berat. Saya sendiri dah cuba. Dah hampir seminggu pakai shampoo Dove ini, dan alhamdulillah boleh nampak kesan rambut tak kering dah kepala rasa lebih ringan. Yang penting haruman bau dari shampoo Dove ini lebih menyegarkan dan rambut lebih bermaya. New Balance Dames Tak kusam lagi!!! Nak cuba? Boleh dapatkan di kedai pada harga RM15 (340ml) untuk Syampu dan RM15 (330ml) untuk Perapi atau boleh join Giveaway di bawah untuk mendapatkan shampoo secara percuma!

GIVEAWAY!

Simple giveaway just for you!

Giveaway Dove Blog Banner Simple

How to join?

Answer this 2 simple Question at Comment Box!

1. What are the two key benefits when using new Dove Volume & Nourishment? 2.

20 COMMENTS

  1. 1) Melebatkan dan meringankan rambut
    2) Sy paling suka bila tengok rambut saya segar, husband pun suka dan rambut gugur pun dah kurang..

  2. 1. Rambut lebih bermaya, ringan dan 95% lebih lebat dari biasa
    2. Apabila saya memakai shampoo dove, rambut lebih ringan dan cantik!

  3. Walaupun gua lelaki, gua nak cuba jugak..
    1- Shampoo dove ni melebatkan rambut sehingga 95% dan membuat rambut lebih ringan dan bermaya kerana difomulasi dengan Teknologi Oxyfusion.
    2- Awex gua kate, Dove berikan dia rambut yang ringan selepas menggunakan shampoo dan conditioner. Thank you dove!

  4. Ia merupakan ciptaan menggunakan Teknologi Oxyfusion, gabungan unsur Oxygen bagi menyerap segera, mampu menebalkan semula rambut anda sehingga 95% dan memberi kelembapan mendalam untuk kelihatan lebih bermaya. Lebih penting, rambut tak terasa berat.

  5. ** Benefit using new Dove Volume & Nourishment
    1) Hair more volume & nourishes every day
    2) Hair more softness & smoothness without weighing hair down.

    ** Very important i’m feel more CONFIDENT once my hair is more volume.

  6. Jawapan :
    1) Shampoo Dove ini mmebuatkan rambut lebih lebat sehingga 95% + lebih ringan dan bermaya
    2) Apabila rambut lebih segar pasti rambut saya lebih ringan dan bermaya.

  7. 1. What are the two key benefits when using new Dove Volume & Nourishment?

    The hair will be nourished and volumized and their hair will be shinier, healthier and light.

    2. Share with us how would you feel once your hair is more volumized?

    I will feel like like I’m worth a million dollar if my hair is much more volumized.
    Ellie recently posted..Quill City Mall launches its Shop & Dine FiestaMy Profile

  8. 1- Dove Voulume & Nourishment mampu melebatkan rambut sehinga 95% dan membuatkan rambut lebih ringan, senang nak libas2.. ehe..
    2- Setiap kali pakai Dove, saya lebih konfiden.

  9. Try GA ni..

    1- Dove Volume & Nourishment melebatkan 95% rambut saya dan rambut akan lebih ringan serta bermaya

    2- Shampoo dove memberi keselesaan kepada saya walaupun bertudung dan setiap kali buka tudung, wangi dari biasa!

  10. What are the two key benefits when using new Dove Volume & Nourishment?
    – Menebalkan semula rambut serta memberi kelembapan mendalam untuk kelihatan lebih bermaya. Lebih penting, rambut tak terasa berat.

    Share with us how would you feel once your hair is more volumized?
    -Lebih selesa, ceria dan yakin untuk melakukan aktiviti harian.

  11. 1. Less fall hair and feel super light, like no hair..
    2. I always loyal customers of the Dove, I like this Dove Volume Nourishment because is feel so fresh, light and after I using it

  12. 1 :Kebaikan shampoo tu mampu menebalkan semula rambut sehingga 95% dan memberi kelembapan mendalam untuk kelihatan lebih bermaya.
    2 : bila rambut rasa volumized rasa macam rambut kembang ala ala kak mah la. Bila rambut jadi lembut rasa goyang goyang geleng geleng kepala pun tak rasa pening. Penangan Shampoo dove tu buat kita tak tidur malam. Ha3 !
    Syafiera Yamin recently posted..Bela Kucing waktu hamil- HELP ME HELP ME HELP ME, Mana nak letak kucing ni ?My Profile

  13. 1. a. Increase hair volume up to 95%
    b. Nourishes hair and restore its softness
    2. a. I’d be more confident to rock every second of my life!!!

  14. 1) Nourished and natural volumed hair
    2) Voluminous hair is in for guys at the moment and I would be so elated to rock it. It oozes style and screams edgy confidence.

  15. awesome!

    1. As the name of the product suggest, the two key benefits of using new Dove Volume & Nourishment are making our hair more voluminous and nourished and moisturized and voluminous and voluminous.

    2. with more volumised hair, it means i have one less thing to worry and one more reason to be happy! and importantly, more confidence.

  16. Saya cuba…

    1) Dove Volume & Nourishment mampu menebalkan rambut sehingga 95% dan memberi kelembapan untuk nampak lebih bermaya dan kekal ringan.
    2) Apabila rambut tampak bermaya, saya lebih confident apabila bersama rakan rakan.

    Terima kasih Norfa Nil untuk GA ini!

  17. Azwar cuba ya!!

    Jawapannya:

    1. What are the two key benefits when using new Dove Volume & Nourishment?
    – Dapat menyerap segera dan mampu menebalkan semula rambut anda sehingga 95%.
    – Dapat memberi kelembapan mendalam untuk kelihatan lebih bermaya. Lebih penting, rambut tak terasa berat.

    2. Share with us how would you feel once your hair is more volumized?

    Sudah semestinya rambut terasa fresh dan ringan. Tak perlu risau lagi dengan rambut rosak sekiranya menggunakan shampoo dove volume nourishment.
    Azwar Syuhada recently posted..Secret GardenMy Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge