i & Gajet

Cara Gabungkan file .001 menggunakan HJ Split

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Ada ramai yang tanya macam mana nak sambungkan filem yang di download dan mempunyai file part .001 .002 dan seterusnya.. Ok.. Ada 1 software yang boleh di gunakan adalah HJ SPLIT..

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Boleh download HjSplit di sini … –>  click here.  Tak perlu install HJ SPlit , hanya extract to folder dan terus menggunakannya.. Kat bawah saya ada tunjuk Cara nak gunakan HJ SPLIT untuk combine/join file yang anda download yang mempunyai file .001 .002 ..

 

1)To join the files, click on ‘Join’:

2)In the new window that appears, click on input file:

3)In the new window, select only the first file of the files that we would like to join (it automatically shows only .001 file), sostreetdance2bd72.ddmf.biz.mkv.001 in this case, and click on ‘Open’ after that.

4)Click on ‘Start’:


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

5)Now HJSplit will join the file, in few seconds. When it is finished you will see this message:

About the author

2 Comments

  • […] Cara nak gabungkan file <— /* Tweet Share innity_pub = "7137debd45ae4d0ab9aa953017286b20"; […]

Leave a Comment

CommentLuv badge