i & Gajet

Cara download Movie

Written by Norfanil

Cara download Movie. Haaa.. nih nak tunjuk macam mana cara download movie kalau dah tekan link tapi keluar page warna biru..

1) Macam biasa tekan link..

2) Tunggu dia loading dan keluar button skip ad seperti dibawah, di bahagian kanan atas..

Untuk Adf.ly

image

 

Untuk Adfoc.us

image

3) Klik Skip ad, dan tunggu dia pergi ke page download mediafire.com atau Hulkshare atau mana mana link

4) If anda klik 3 4 link dalam satu masa, Skip Ad button akan muncul satu satu, dan perlu menunggu queue..

 

p/s; sekiranya masih lagi tak dapat download boleh komen dibawah..

P/s: 3 magic yang akan aku terima adalah….baca selanjutnya


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

1 Comment

  • […]  Cara nak download movie if tak pandai […]

Leave a Comment

CommentLuv badge