Hi...

Beberapa hari lepas buat cash out Komli untuk blog ni. Dah agak lama tak hiraukan Komli, sekarang baru nak naikkan balik earning di Komli dan juga iklan lain.

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun
Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Alhamdulillah. Perancangan untuk buat iklan terkumpul menjadi. Boleh digunakan di waktu waktu macam ni. Bagus juga macam ni, mudah untuk menghadapi waktu kerungsingan.

Selepas cash out Khairul Zamri ada tanya macam mana buat cash out Komli untuk beberapa bulan ataupun setahun terus. Aku haritu buat untuk 14 bulan. 

Tapi tak dapat feedback lagi dari Komli selepas hantar invoice. Itu yang heran. Tak apa yang penting invoice dah hantar.

Cara cash out komli

  1. Download invoice komli di SINI
  2. Isi kan nama, alamat, no.handphone, dan segala benda yang di higlightkan.
  3. Isi no PO. boleh dapatkan no PO di report Komli login anda.
  4. Isi jumlah setiap invoice. Ikut la nak amik USD atau pun RM. Better ambil RM la. Tengok dalam report tu ye.
  5. Tandatangan. (aku pakai digital je)

Dah siap. Boleh hantar invoice ke email [email protected]

Back to Komli & Mr. In. Sebab blog ni kena block dari guna adsense.. sedih oi...

This Post Has 7 Comments

    1. haha.. tunggu lagi 2 3 bulan.. pastu boleh cash out la

    1. nak post kat fb awak…tapi wall closed.. terus lupa nak share and tag..

  1. memang time2 sesak..sesuaila untuk cash out duit iklan..

    1. tau xpe nadia.. memang backup abis la ni

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart