i & Blog

Cara Cash Out Komli untuk beberapa bulan atau setahun

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Beberapa hari lepas buat cash out Komli untuk blog ni. Dah agak lama tak hiraukan Komli, sekarang baru nak naikkan balik earning di Komli dan juga iklan lain.

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Alhamdulillah. Perancangan untuk buat iklan terkumpul menjadi. Boleh digunakan di waktu waktu macam ni. Bagus juga macam ni, mudah untuk menghadapi waktu kerungsingan.

Selepas cash out Khairul Zamri ada tanya macam mana buat cash out Komli untuk beberapa bulan ataupun setahun terus. Aku haritu buat untuk 14 bulan. 

Tapi tak dapat feedback lagi dari Komli selepas hantar invoice. Itu yang heran. Tak apa yang penting invoice dah hantar.

Cara cash out komli

  1. Download invoice komli di SINI
  2. Isi kan nama, alamat, no.handphone, dan segala benda yang di higlightkan.
  3. Isi no PO. boleh dapatkan no PO di report Komli login anda.
  4. Isi jumlah setiap invoice. Ikut la nak amik USD atau pun RM. Better ambil RM la. Tengok dalam report tu ye.
  5. Tandatangan. (aku pakai digital je)

Dah siap. Boleh hantar invoice ke email [email protected]


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Back to Komli & Mr. In. Sebab blog ni kena block dari guna adsense.. sedih oi…

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge