i & Blog

Cara Cash Out Komli untuk beberapa bulan atau setahun

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hi…

Beberapa hari lepas buat cash out Komli untuk blog ni. Dah agak lama tak hiraukan Komli, sekarang baru nak naikkan balik earning di Komli dan juga iklan lain.

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Cara cash out Komli beberapa bulan atau setahun

Alhamdulillah. Perancangan untuk buat iklan terkumpul menjadi. Boleh digunakan di waktu waktu macam ni. Bagus juga macam ni, mudah untuk menghadapi waktu kerungsingan.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Selepas cash out Khairul Zamri ada tanya macam mana buat cash out Komli untuk beberapa bulan ataupun setahun terus. Aku haritu buat untuk 14 bulan. 

Tapi tak dapat feedback lagi dari Komli selepas hantar invoice. Itu yang heran. Tak apa yang penting invoice dah hantar.

Cara cash out komli

  1. Download invoice komli di SINI
  2. Isi kan nama, alamat, no.handphone, dan segala benda yang di higlightkan.
  3. Isi no PO. boleh dapatkan no PO di report Komli login anda.
  4. Isi jumlah setiap invoice. Ikut la nak amik USD atau pun RM. Better ambil RM la. Tengok dalam report tu ye.
  5. Tandatangan. (aku pakai digital je)

Dah siap. Boleh hantar invoice ke email [email protected]

Back to Komli & Mr. In. Sebab blog ni kena block dari guna adsense.. sedih oi…

#

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network