i & Produk

Butik Penmerahdotcom di Bangi. Jubah Wawa Zainal Laris Habis!

Butik Penmerahdotcom Bangi 011
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Siapa pergi pembukaan butik Penmerahdotcom di Bangi? 28 Mac 2015, segala penat lelah akhirnya terbayar dengan hasilnya Butik fizikal milik Penmerahdotcom.

Sebagai seorang kawan, turut gembira dengan kejayaan rakan blogger dan rakan senegeri yang sering kali bagi aku nasihat! Tahniah Kak Anne. Proud of you! Ternyata, kejatuhan dulu adalah kejayaan hari ini.

Butikpenmerahdotcom buat sale besar-besaran sempena pembukaan baru baru ni. Dan kini dah hampir sebulan butik tersebut beroperasi.  Alhamdulillah! Berdiri dengan gah~!

Butik Penmerahdotcom Bangi 009

Ready before opening! Mana satu owner? ehh

Penmerah Jenama Tudung dan Hoodie sendiri

Secara jujur tak pernah sekali pun terfikir nak beli tudung jenama Penmerah. Masa jual online dulu pun tak pernah beli. Tapi bila sendiri dah try tudung Penmerah sangat la selesa.

Sampai Rayyan cakap “Penmerah sangat tudung tu” hahaha.. Ye la hari hari pakai sebab tak payah gosok.. grrr..

Masa pembukaan tudung Penmerah dijual dengan harga RM18.00. Murah! Dan sampai sekarang harga itu diteruskan. Tak naik dah harga kepada RM25.

Selain tudung Penmerah, Hoodie pun jadi hot item di Butik Penmerahdotcom di Bangi. Rugi betul sapa yang tak beli masa opening baru baru ni.. Hanya RM75. Sekarang dah RM125..

Vendor Butik Penmerahdotcom

Hoodie Penmerahdotcom

6 Warna yang ada untuk Hoodie Penmerah masa pembukaan haritu. Dengar-dengar sekarang dah banyak warna! Dan stok sangat terhad! Bertambah-tambah demand! RM125 dah sekarang!

Ada beberapa jenama yang turut sama dijual di butik. Untuk memperbanyakkan lagi produk antaranya ada jubah lelaki dan jubah perempuan dari Wawa Clothing dan ELrahExclusive.

Senarai vendor pakaian yang ada di Butik Penmerah:

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016
  1. Penmerahdotcom
  2. FloraLysa
  3. PMPlusSize
  4. ByFatinSuhana
  5. Wawa Clothing (Wawa Zainal & Aeril)
  6. Elrahexclusive
  7. PM Scarf
  8. Kasut – Shining Shop
Butik Penmerahdotcom Bangi 001

Floralysa

Butik Penmerahdotcom Bangi 003

Maxi dress form ByFatinSuhana

Butik Penmerahdotcom Bangi 004

Skirt dari PM Plus Size

Butik Penmerahdotcom Bangi 006

Wawa Clothing & ElrahExclusive!

Butik Penmerahdotcom Bangi 007

PM Scaft!

Butik Penmerahdotcom Bangi 010

Hot item! PM Scaft..

Hot Item! hanya RM18.. murah gile... mudah bentuk., takyah gosok..itu penting hehe

Hot Item! hanya RM18.. murah gile… mudah bentuk., takyah gosok..itu penting hehe

Seumur hidup tak pernah belanja lebih dari 100 beli tudung. Tapi kali ni pecah rekod. Beli tudung Penmerah lebih dari 100.. Memang suka sangat lah! haish…

Butik Penmerahdotcom Bangi 012

To Kak Anne :

Walaupun apa jadi, kuatkan diri. Org doakan yang terbaik untuk kak Anne, untuk butik kak Anne. Semoga terus maju dan terus berjaya dunia akhirat. Abaikan orang kata. Yang penting kita tahu kemampuan kita. Dengki orang amik sebagai semangat untuk terus maju! Orang tahu kawan-kawan kak Anne semua ada belakang kak Anne support kak Anne..

Semoga terus success!

(orang-kak anne? bahasa apakah itu? hahaha)

Yang tak pernah ke Butik Penmerahdotcom, jemput-jemput la datang. Confirm balik tanpa tangan kosong.. 😉 Nah alamat!

Penmerahdotcom Concept Store
3a-49-2, Bangi Sentral, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor.

Waktu operasi:
Selasa – Ahad : 10 pagi-8malam
Isnin -CUTI

p/s: Gambar kredit to Serindit Photo. Kalau nak photographer for Event boleh contact Serindit Photo.

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network