i & Blog

Budak sekolah dengan cintanya!

Written by Norfanil

Kecewa seorang cikgu, apa bila melihat status facebook anak muridnya yang baru berusia 14 tahun ber umi abi.. Kononnya untuk menunjukkan rasa sayang .. Bagi saya, ini la yang terbaik cikgu lakukan, menasihati mereka. Kalau kawan kawan sendiri atau yang lebih tua tanpa title seperti guru, nak nasihat pun tiada guna. Lagi dimarahi ada..

Ramai yang komen meluat dan bersetuju dengan teguran cikgu terbabit dan ada jugak yang bagi advise jangan jadikan cikgu sebagai kawan di facebook. Tapi apa salahnya cikgu ada di facebook kita? Nasihat mereka sangat sangat berguna.. teguran mereka supaya kita tak leka. Tapi lain pula pemikiran pelajar zaman sekarang…

Facebook.. Luahan rasa hati penggunanya.. saya pun terkadang terikut sama..hati ingin berkata so tulis la. tapi bila difikirkan balik, bila di baca balik rasa meluat pulak kat diri sendiri. Lagi lagi la pada pembacanya.

image

Jangan ikut kata hati sangat.. kebiasaannya yang suka update macam ni disebabkan keinginan dan kejelesan pasangan lain tunjuk kan kasih sayang mereka.. tapi perlu ke? Rasanya tak perlu.sebab orang akan meluat ngan kita… renung renungkan..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge