i & Lifestyle

Blouse Labuh Muslimah Norie Signature Selesa Digayakan

Blouse Labuh Muslimah dari Norie Signature 3
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

Siapa sini suka pakai blouse? Tak kira la yang biasa atau pun yang labuh. Janji blouse. Sekarang dah trend blouse labuh muslimah kan?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Dulu femes dengan t-shirt muslimah. Sekarang menjadi trend pula blouse labuh muslimah ni. Alhamdulillah.. Sebagai seorang perempuan memang saya sokong kalau ramai pakat jual blouse labuh macam ni.

Ada satu website yang saya jumpa ada jual blouse labuh muslimah. Memang tutup bahagian belakang dan sangat sopan. Didatangi dengan pelbagai warna. Dan paling penting, khas untuk ibu mengandung. Memang blouse dan jubah nursing friendly. 

Blouse Labuh Muslimah dari Norie Signature

Setakat ni ada dua jenis blouse labuh Muslimah dari Norie Signature iaitu Blouse Labuh Helena dan Blouse Labuh Nelly.

Kedua dua blouse labuh mempunyai 6 warna yang berbeza. Meh cuci mata jap..

Blouse Labuh Muslimah dari Norie Signature 1

Blouse Labuh Nelly.

Blouse Labuh Muslimah dari Norie Signature 2

Blouse Labuh Helena.

Berkenan sangat dengan Blouse Labuh Helena. Warna peach, kelabu dan coklat.. Kalau nak tahu, blouse ni memang simple, sesuai untuk seorang muslimah. Dan ini adalah design terbaru dari Norie Signature.

Kalau nak beli boleh ke link di bawah :

Selain dari blouse labuh, tunic pon ada. Boleh tengok tunic dekat sini. Tunic Nursing Friendly. 

Jubah Untuk Majlis Pertunangan Atau Kahwin

Ada yang nak kahwin kat sini? Nak baju yang simple? Saya usha jubah dari Norie Signature, cantik! Yang terbaru keluaran Norie Signature adalah Jubah Wardah.. Sungguh tak tipu cantik gile.

Kalau jenis yang nak berjimat dengan keadaan ekonomi sekarang, sesuai la pakai untuk majlis pertunangan atau majlis kahwin. Untuk mereka yang nak simple dan murah.

Sekarang kan trend pakai jubah simple macam ni untuk kahwin. Lepas tu tambah veil sikit je untuk cukup kan syarat. Suka saya tengok pengantin perempuan simple-simple dan sopan macam ni.. Bila la tiba giliran saya agaknya. Boleh usha dengan Norie Signature. Mana la tahu kan kan. Kalau Norie Signature nak sponsor..hehe.. Kalau nak sponsor bagitau tau. Saya nak kena kuruskan badan..wakakaka.. gurau je.. heh..
Jubah Majlis Pertunangan dari Norie Signature Jubah Wardah

Ini Jubah Wardah. Beli kat SINI dan Size boleh tengok SINI.

Kalau taknak Jubah Wardah dan nak lagi simple, boleh pakai Jubah Syaila. Simple dan elegen juga.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cantikkan jubah keluaran Norie Signature. Selamat memilih. Semoga diri kita jadi lebih sopan dan lebih muslimah. Dan semoga korang kelihatan cantik di Majlis Pertunangan mahupun Majlis Perkahwinan dengan Jubah keluaran Norie Signature.

Bagi anda yang nak tengok banyak lagi koleksi, boleh ke link di bawah:

Norie Signature
Pengeluar Jubah dan Blouse Muslimah di Malaysia

Facebook : Norie Signature
Website :
 www.noriesignature.my

Semoga post ni boleh membantu korang cari baju majlis pertunangan, majlis perkahwinan ataupun langkah awal untuk menjadi muslimah.. Amin..

About the author

8 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge