i & Lifestyle

Bila Tidak Pandai Jaga Hati Pasangan

jaga hati pasangan
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum… Hahaha…

Agak best sikit hari ni… Lately asyik post ayat ayat jiwang je keluar kat fanpage Norfanil_xoxo… Bukan apa, saja lepas stress sambil motivate diri sendiri..

Tapi normal la.. nasihat orang bukan main.. tapi diri sendiri susah jugak nak buat… Disebabkan status status cinta yang banyak sangat kat fanpage, ada seorang pembaca yang bertanya kan mengenai jaga hati dan perasaan pasangan… Cik Norfa ni tak pandai bab cinta.. FAILED. mujur je tak masuk dalam final exam.. kalau masuk.. Nauzubillah.. hahaha…

Soalan dia macam ni:..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

jaga hati pasangan

Nampak soalan dia… Jaga hati pasangan.. tapi hanya sebelah pihak.. Sebelah lagi takde.. So apa perlu buat? Haha.. Jawapan  cik Norfa senang je…memang kejam.. Haha.. Sedap sedap je cik Norfa suh dia tinggalkan je..Sabor je la… haha.. Senang je mulut cakap kan..

Bercakap tuh mudah, melakukan tuh susah.. Sama lah juga, menasihati orang tuh senang, tapi buat sendiri? Nan hadoo…

Macam mana ni.. Nak buat ape geng?? Acu jawab soalan dia…

#

About the author

32 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network