i & Lifestyle

Bila Tidak Pandai Jaga Hati Pasangan

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum… Hahaha…

Agak best sikit hari ni… Lately asyik post ayat ayat jiwang je keluar kat fanpage Norfanil_xoxo… Bukan apa, saja lepas stress sambil motivate diri sendiri..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tapi normal la.. nasihat orang bukan main.. tapi diri sendiri susah jugak nak buat… Disebabkan status status cinta yang banyak sangat kat fanpage, ada seorang pembaca yang bertanya kan mengenai jaga hati dan perasaan pasangan… Cik Norfa ni tak pandai bab cinta.. FAILED. mujur je tak masuk dalam final exam.. kalau masuk.. Nauzubillah.. hahaha…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Soalan dia macam ni:..

jaga hati pasangan

Nampak soalan dia… Jaga hati pasangan.. tapi hanya sebelah pihak.. Sebelah lagi takde.. So apa perlu buat? Haha.. Jawapan  cik Norfa senang je…memang kejam.. Haha.. Sedap sedap je cik Norfa suh dia tinggalkan je..Sabor je la… haha.. Senang je mulut cakap kan..

Bercakap tuh mudah, melakukan tuh susah.. Sama lah juga, menasihati orang tuh senang, tapi buat sendiri? Nan hadoo…

Macam mana ni.. Nak buat ape geng?? Acu jawab soalan dia…

About the author

32 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge