i & Lifestyle i & Produk

Bila Norfanil Nak Tunjuk Skill Ala Ala Masterchef? – Shakiddo

teaser nasi minyak
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum…

Haha.. Bila Norfanil Nak Tunjuk Skill Ala Ala Masterchef? .. Tanya salah seorang blogger hebat Shakiddo suatu ketika dulu di entry episod pertama Masterchef Selebriti Malaysia..

Masterchef Malaysia

Serious, bila tengok Masterchef punya platting sah sah cik Norfa rasa tergugat..Gila nak buat platting macam tuh.. Kita ni kalau masak, abis semua nak letak.. haha.. Memang kalah la dengan Masterchef Junior US.. Wat malu jeee.. hehe..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Takpe la kan.. Kerana blogger hebat Shakiddo yang request nak tengok cik Norfa masak ala ala masterchef.. InsyaAllah, akan di tunaikan.. Tapi jangan terkejut pulak tau kalau tak jemput.. sebab almaklum la.. malu sungguh nak bagi rasa. takot tak sedap.. (gaya cakap ala ala che ta)..hahaa

Cik Norfa bagi teaser je la sikit.. Nanti cik Norfa masukkan resepi  dan segala benda yang terjadi.. Almaklumla, masak dengan mama really kecoh sebab banyak tangan.. kekekeke.. tapi itu lah suasana yang di rindui bila cik Norfa berada jauh dari mama dan papa… sob sob sob..

teaser nasi minyak

#

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network