i & Lifestyle

Bila aku jadi model Garnier Sakura White… Cun tak?

Bila norfanil jadi model produk Garnier Sakura White
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum. Agak lama tak melaram. Dan agak sukar nak tengok aku pakai make up sebenarnya. Nak kata tak reti memang menipu sangat la sebab aku dah pergi kelas make up free dulu as a blogger.

Cuma aku rasa aku agak pemalas bab-bab make up. Dan mungkin aku lebih selesa keluar hanya dengan selapis pelembab muka dan bedak. Itu lah aku. Tak perlu eye shadow, tak perlu eyeliner, dan tak perlu blusher.

“There are no ugly women, only lazy ones” – Helena Rubinstein 

Jadi, masa event Garnier Sakura White Pinkish Radiance, sempat melaram dengan make up dan juga baju kimono jepun. Aku ni memang ada sifat rendah diri sikit, so memang sangat jarang nak nampak aku berposing ala – ala model. Tapi kali ni lain macam sikit. Hehe


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Layan la gambar feeling jepun ni…. hahahaha.. Sebelum tu, sebelum make up memang kami pakai produk Garnier Sakura White. Serious bak hang.. Terasa fresh je muka.

Tunggu aku review nanti ye…

Norfanil Model Garnier Sakura White-5


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Norfanil Model Garnier Sakura White-3

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge