Bila norfanil jadi model produk Garnier Sakura White
Bila norfanil jadi model produk Garnier Sakura White

Assalamualaikum. Agak lama tak melaram. Dan agak sukar nak tengok aku pakai make up sebenarnya. Nak kata tak reti memang menipu sangat la sebab aku dah pergi kelas make up free dulu as a blogger.

Cuma aku rasa aku agak pemalas bab-bab make up. Dan mungkin aku lebih selesa keluar hanya dengan selapis pelembab muka dan bedak. Itu lah aku. Tak perlu eye shadow, tak perlu eyeliner, dan tak perlu blusher.

“There are no ugly women, only lazy ones” – Helena Rubinstein 

Jadi, masa event Garnier Sakura White Pinkish Radiance, sempat melaram dengan make up dan juga baju kimono jepun. Aku ni memang ada sifat rendah diri sikit, so memang sangat jarang nak nampak aku berposing ala – ala model. Tapi kali ni lain macam sikit. Hehe

Layan la gambar feeling jepun ni…. hahahaha.. Sebelum tu, sebelum make up memang kami pakai produk Garnier Sakura White. Serious bak hang.. Terasa fresh je muka.

Tunggu aku review nanti ye…

Norfanil Model Garnier Sakura White-5

Norfanil Model Garnier Sakura White-3

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge