Agak agak mana nama abg saya? hehe

Bukan senang nak mengajar lelaki kacak masak, tapi pada permulaan biasa masak memang tak sempurna. Banyak kali masak baru la jadi. Betul tak?

 

Hari ni masuk kali ke dua aku ngan mak aku kena ajar abg aku yang berada di Jepun masak. Sebelum ni dia masak Nasi Arab. Katanya menjadi tapi terasa lain sikit. Mungkin sebab buah pelaga yang biasa warna putih, tapi kat sana ada warna koko.

 

Lelaki Kacak : Siapa lelaki kacak? Eyriqazz VS Denaihati

 

Kiteorg berskype untuk ajar abg aku masak. Sampai slow internet.. Kebiasaannya lelaki kacak ni susah kalau tak makan nasi sehari..lagi lagi kalau duk Japan selama 3 bulan, mesti nak jugak makan nasi dan masakan melayu. So dia decide nak beli barangan mentah di Online Store Halal untuk MUSLIM di Jepun dan masak pakai cooker nasi.

 

Kali kedua hari ni nak kena ajar masak tomyam pulak. Perghhh.. Rempah tomyam dah beli cuma sekarang dia beli sayur sayur yang nak dimasak di supermarket..

 

Mujur la dia ni tak cerewet sangat.. Hahaha.. Nasi Arab masak 1 cawan nasi, 2 hari baru habis.. sabo je.. Pe pe pun, zaman sekarang sangat diperlukan lelaki yang pandai masak. Menjadi permintaan bagi pihak wanita.. kan? hahaha

 

Entry lain yang menarik:

1) Game terbaru Odor Monster

2) Apa hebatnya green tea?

3) 8 Fakta Menarik Tentang PTPTN

4) Pemenang Cornetto Uda & Dara

5) Kawan Baik di Monster University

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge