apa maksud berubah pada anda
apa maksud berubah pada anda

Berubah….Lama tak update blog pasal peribadi. Tengah mencari arah tuju hidup. Sekarang tengah buat Internship. Dan lepas ni tak tahu dah saya akan buat apa.

Kerja? Memang la kena kerja. Sebab syarat kahwin untuk anak perempuan papa dan mama , kena kerja dulu baru boleh kahwin. Tapi saya masih confused nak kerja dalam bidang saya ataupun dalam bidang lain. Bos dah offer untuk kerja as Social Media Business Analyst. Tapi tak tahu la dibenarkan atau tidak sebab lari dari bidang kan?

Hala tuju.. Hala tuju… Kita tengok la akhir nanti macam mana..

Cuma, hari ni nak kongsi gambar-gambar mengenai

“Berubah, Manusia dan Perubahan”.

Ketiga-tiganya subjektif~

Ebbw 001

“Jahat dia dulu tidak semestinya jahat dia sekarang. Manusia boleh berubah, hati pun boleh berubah.”

berubah sembahyang lima waktu

“Berani berkorban dan berubah, Kejayaan adalah ganjaran”

perubahan dari keseorangan kepada berdua

“Sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah”

berubah dari pelajar ke pekerja

Choice, change, change…You must make a choice to take a change, or you will never change.”

last but not least,

If plan “A” didn’t work, the alphabet hast 25 more letters. Stay Cool.

man jadda wajada

Perubahan dalam masa beberapa bulan lagi…

Perubahan gemuk ke kurus
Perubahan gemuk ke kurus… hehehehehe

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge