i & Lifestyle

Berubah : What does CHANGE mean to you?

apa maksud berubah pada anda
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Berubah….Lama tak update blog pasal peribadi. Tengah mencari arah tuju hidup. Sekarang tengah buat Internship. Dan lepas ni tak tahu dah saya akan buat apa.

Kerja? Memang la kena kerja. Sebab syarat kahwin untuk anak perempuan papa dan mama , kena kerja dulu baru boleh kahwin. Tapi saya masih confused nak kerja dalam bidang saya ataupun dalam bidang lain. Bos dah offer untuk kerja as Social Media Business Analyst. Tapi tak tahu la dibenarkan atau tidak sebab lari dari bidang kan?

Hala tuju.. Hala tuju… Kita tengok la akhir nanti macam mana..

Cuma, hari ni nak kongsi gambar-gambar mengenai


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

“Berubah, Manusia dan Perubahan”.

Ketiga-tiganya subjektif~

Ebbw 001

“Jahat dia dulu tidak semestinya jahat dia sekarang. Manusia boleh berubah, hati pun boleh berubah.”

berubah sembahyang lima waktu

“Berani berkorban dan berubah, Kejayaan adalah ganjaran”

perubahan dari keseorangan kepada berdua

“Sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah”


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

berubah dari pelajar ke pekerja

Choice, change, change…You must make a choice to take a change, or you will never change.”

last but not least,

If plan “A” didn’t work, the alphabet hast 25 more letters. Stay Cool.

man jadda wajada

Perubahan dalam masa beberapa bulan lagi…

Perubahan gemuk ke kurus

Perubahan gemuk ke kurus… hehehehehe

 

 

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge