i & Lifestyle

Berubah : What does CHANGE mean to you?

apa maksud berubah pada anda
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Berubah….Lama tak update blog pasal peribadi. Tengah mencari arah tuju hidup. Sekarang tengah buat Internship. Dan lepas ni tak tahu dah saya akan buat apa.

Kerja? Memang la kena kerja. Sebab syarat kahwin untuk anak perempuan papa dan mama , kena kerja dulu baru boleh kahwin. Tapi saya masih confused nak kerja dalam bidang saya ataupun dalam bidang lain. Bos dah offer untuk kerja as Social Media Business Analyst. Tapi tak tahu la dibenarkan atau tidak sebab lari dari bidang kan?

Hala tuju.. Hala tuju… Kita tengok la akhir nanti macam mana..

Cuma, hari ni nak kongsi gambar-gambar mengenai

“Berubah, Manusia dan Perubahan”.

Ketiga-tiganya subjektif~

Ebbw 001

“Jahat dia dulu tidak semestinya jahat dia sekarang. Manusia boleh berubah, hati pun boleh berubah.”

berubah sembahyang lima waktu

“Berani berkorban dan berubah, Kejayaan adalah ganjaran”

perubahan dari keseorangan kepada berdua

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

“Sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah”

berubah dari pelajar ke pekerja

Choice, change, change…You must make a choice to take a change, or you will never change.”

last but not least,

If plan “A” didn’t work, the alphabet hast 25 more letters. Stay Cool.

man jadda wajada

Perubahan dalam masa beberapa bulan lagi…

Perubahan gemuk ke kurus

Perubahan gemuk ke kurus… hehehehehe

 

 

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network