i & Lifestyle

Berpantun, seloka untuk MacBook Air?

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Kalau kail panjang serawan,
Lautan dalam memang tak terduga,
MACBOOK AIR Memang Menawan,
Kalau dapat confirm tak tidur Malam.

Kalau takut dilambung ombak,
Takkan berumah di tepi pantai,
Kalau tiada usaha yang berterusan,
Jangan la harap nak menang contest DENAIHATI.

2,3 kucing berlari,
Berlari-lari di laman rumah,
DENAIHATI.COM hidupkan untuk memberi,
Kalau dah rezeki MACBOOK AIR jadi gadget impian.

image

Ini adalah entry khas untuk Faizal Fredley yang sekarang tengah bertungkus lumus untuk menjadikan Macbook Air sebagai gadget Impian beliau..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Apa yang saya nak pembaca buat??

Haa.. sekarang tiba-tiba saya jadi rajin.. so kat sini saya nak mintak kawan kawan yang baca entry ni, pergi ke link MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley dan komen (mesti lebih dari 7 perkataan) , like, tweet dan share entry dekat entry ini  MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley  .. Pertolongan anda semua sangat sangat di hargai… Ini cara beliau untuk dapatkan Gadget Impian dari Denaihati.com..

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Usaha + pertolongan anda, = Macbook Air

Sebelum tuh, jom tengok lirik LELAKI SEPERTI AKU yang telah diubah suai semata mata untuk mendapatkan Gadget Impian ini!!… apa lagi.. serbu….!!!!!!

Click : Express Your Love HERE, dan dapatkan percutian 8 hari di Tasmania?? WOW!!

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge