Assalamualaikum. Memperkenalkan, my new CINTA .. aHahah.. Saje ja kan. Bukan selalu membela kucing. Nih kucing yang baru dikebas dari mak dia kat pasar kedai payang.

Mula mula memang kesian sangat kat dia, sebab rindu kat mak dia. Yer la, sapa tak rindu mak kandung kan. Tapi after dua hari nampak dia dah macam ok. baru nak kenal hidup, biasa lah kan? haha Macam manusia..

Nama dia masih belum di berikan. Dah tak tau nak bagi nama apa untuk dia ni. Panggil Meow je. Makanan faveret dia adalah Ikan, dan minuman faveret dia adalah air kosong + susu kucing.. Tapi amat susah nak suruh dia minum. Susah hati kami sebagai penjaga Meow ni.. grrr

Apa-apa pun, this is my new love.. New heartbeat..  Bermula nya CINTA baru.. =)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge