i & Lifestyle

Bermula Cinta Yang Baru

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum. Memperkenalkan, my new CINTA .. aHahah.. Saje ja kan. Bukan selalu membela kucing. Nih kucing yang baru dikebas dari mak dia kat pasar kedai payang.

Mula mula memang kesian sangat kat dia, sebab rindu kat mak dia. Yer la, sapa tak rindu mak kandung kan. Tapi after dua hari nampak dia dah macam ok. baru nak kenal hidup, biasa lah kan? haha Macam manusia..

Nama dia masih belum di berikan. Dah tak tau nak bagi nama apa untuk dia ni. Panggil Meow je. Makanan faveret dia adalah Ikan, dan minuman faveret dia adalah air kosong + susu kucing.. Tapi amat susah nak suruh dia minum. Susah hati kami sebagai penjaga Meow ni.. grrr

Apa-apa pun, this is my new love.. New heartbeat..  Bermula nya CINTA baru.. =)


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge