Assalamualaikum…

Betol tak? bergaduh dalam mesej tak feel.. tapi setengah orang suka sangat bergaduh dalam mesej.. sebenarnya, tak gaduh pun, tapi bila kita tulis dalam mesej, orang ingat kita nak cari gaduh, padahal masing masing baca intonasi dengan berbeza.. ye dak kan??

Tapi the best solution, dari bergaduh dalam mesej, baik hang jumpa depan depan.. tuh lagi baik.. meh kita tengok siapa menang.. kikiki..

Setengah orang, dia memang boleh gaduh dalam mesej je, tapi bila depan depan dia senyap..tak reti nak cakap.. setengah orang pulak, dia tak terluah dalam mesej,. kene depan depan. baru ada feel… hahaha…

Tapi betul, better jumpa depan depan.. nak nak ada masalah kasih berkasih ni.. hang nak dia paham apa yang hang tulis, tapi dia paham lain dengan nada lain.. lagi keruh jadinya…

#bahaya gak jumpa nak gaduh ni, kalau perempuan vs perempuan.. mau huru hara dunia… tarik rambut , tendang sana sini. nauzubillah…

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge