i & Lifestyle

Bergaduh dalam mesej tak FEEL!

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…

Betol tak? bergaduh dalam mesej tak feel.. tapi setengah orang suka sangat bergaduh dalam mesej.. sebenarnya, tak gaduh pun, tapi bila kita tulis dalam mesej, orang ingat kita nak cari gaduh, padahal masing masing baca intonasi dengan berbeza.. ye dak kan??

Tapi the best solution, dari bergaduh dalam mesej, baik hang jumpa depan depan.. tuh lagi baik.. meh kita tengok siapa menang.. kikiki..

Setengah orang, dia memang boleh gaduh dalam mesej je, tapi bila depan depan dia senyap..tak reti nak cakap.. setengah orang pulak, dia tak terluah dalam mesej,. kene depan depan. baru ada feel… hahaha…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tapi betul, better jumpa depan depan.. nak nak ada masalah kasih berkasih ni.. hang nak dia paham apa yang hang tulis, tapi dia paham lain dengan nada lain.. lagi keruh jadinya…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

#bahaya gak jumpa nak gaduh ni, kalau perempuan vs perempuan.. mau huru hara dunia… tarik rambut , tendang sana sini. nauzubillah…

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge