i & Gajet

Beli Handphone Secara Installment tanpa kad kredit!

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikuam.. Hai.. Semua orang tahu kalau nak beli phone secara installment mesti pakai kad kredit. Kalau tak tak boleh..Tapi ada seorang akan ni Mc’Sepet yang buat installment untuk jualan handphone..

Bukan takat installment sahaja, cash dan kutu pun ada.. Kedai yang bernama Kedai Handphone On9 di facebook merupakan milik Mc’Sepet, berdaftar dengan SSM dengan no daftar 001767178-A..

Untuk wanita yang pentingkan kecantikan >promo here<

Cara pembelian installment, setiap handphone yang di inginkan perlu dibayar deposit,..Kebiasaan deposit separuh harga dari harga handphone atau boleh buat rundingan dengan Ms Sepet, terus boleh dapat phone. Then selebihnya hendaklah di bayar bulan bulan..

Kalau guna cara Kutu pulak, kena ada 5 orang, biasa nya cukup 5 orang baru boleh jalan. Then bayaran bulanan ikut kutu, selepas kali ke tiga bayar baru dapat phone.

Ini adalah alternative yang penulis berikan pada korunk yang nak beli handphone.. Boleh like page Kedai Handphone On9 atau masuk group Installment @ Kutu Mc’Sepet..

Penulis tulis ini bukan bermakna anda boleh beli dengan separuh harga, dan selebih nya tak bayar… nstallment boleh, tapi ingat hutang selebihnya kena bayar.. Wajib bagi seseorang membayar hutang.. Kang mati karang, tanah tak terima payah pulak kan?

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

#hai, bila la boleh beli Samsung Galaxy SIII.. duit oh duit..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

P/s: 3 magic yang akan aku terima adalah….baca selanjutnya

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge