i & Gajet

Beli Handphone Secara Installment tanpa kad kredit!

image_thumb[10] (2)
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikuam.. Hai.. Semua orang tahu kalau nak beli phone secara installment mesti pakai kad kredit. Kalau tak tak boleh..Tapi ada seorang akan ni Mc’Sepet yang buat installment untuk jualan handphone..

Bukan takat installment sahaja, cash dan kutu pun ada.. Kedai yang bernama Kedai Handphone On9 di facebook merupakan milik Mc’Sepet, berdaftar dengan SSM dengan no daftar 001767178-A..

Untuk wanita yang pentingkan kecantikan >promo here<

Cara pembelian installment, setiap handphone yang di inginkan perlu dibayar deposit,..Kebiasaan deposit separuh harga dari harga handphone atau boleh buat rundingan dengan Ms Sepet, terus boleh dapat phone. Then selebihnya hendaklah di bayar bulan bulan..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Kalau guna cara Kutu pulak, kena ada 5 orang, biasa nya cukup 5 orang baru boleh jalan. Then bayaran bulanan ikut kutu, selepas kali ke tiga bayar baru dapat phone.

Ini adalah alternative yang penulis berikan pada korunk yang nak beli handphone.. Boleh like page Kedai Handphone On9 atau masuk group Installment @ Kutu Mc’Sepet..

Penulis tulis ini bukan bermakna anda boleh beli dengan separuh harga, dan selebih nya tak bayar… nstallment boleh, tapi ingat hutang selebihnya kena bayar.. Wajib bagi seseorang membayar hutang.. Kang mati karang, tanah tak terima payah pulak kan?

 

#hai, bila la boleh beli Samsung Galaxy SIII.. duit oh duit..

P/s: 3 magic yang akan aku terima adalah….baca selanjutnya

#

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network